hvad er en mtx terminator forstærker ?

hvad er en mtx terminator forstærker ?

MTX er en bil lyd virksomhed, der blev grundlagt i 1976 . De er skaberne af bil og hjem lyd. De er kendt for høj kvalitet lyd produkter og bil audio forstærkere . En af disse forstærkere er Terminator forstærkeren . Den MTX Terminator linje indeholder mange nye bil audio teknologier . Læs om MTX Terminator forstærkeren og dens specifikationer

Terminator Product Line

The Terminator forstærkeren linje har tre modeller : . Mono-Block subwoofer forstærker , en to- kanals forstærker mulighed for at køre to højttalere og en fire-kanals forstærker mulighed for at køre enten fire eller to højttalere , afhængigt af højttalere. Alle Terminator forstærkere har en glans dække for en skinnende , classy føler . Alle tilslutninger på Terminator forstærkere er på den ene side af forstærkeren , hvilket gør installationen nemmere .

Terminator Mono Block Amp

Den Mono Block forstærkeren er en klasse D forstærker , hvilket betyder, at frekvenserne er så lave , så de kun vil drive en subwoofer . Det vil ikke arbejde på nogen anden form for højttaler . Den effekt på mono blok forstærker 100 watt x 1 kanal , når der køres på 4 ohm . Antallet af Ohm refererer til ledninger metode til højttalere , og 4 ohm er den standard ledninger metode . Når kablet ved 2 ohm , kan Mono Block forstærkeren producere 200 watt . Den er tilgængelig for $ 219,95 på MTX hjemmeside .

Terminator TN 200 /2 Forstærker

The Terminator TN 200 /2 er en to-kanals forstærker ideelt anvendes til kørsel to mid -range højttalere . Hvis kablet korrekt , men det kan bruges til at drive en enkelt højttaler , såsom en subwoofer . Hvis kablet til 4 ohm , TN 200 /2 indeholder 45 watt til to kanaler . Hvis tage til 2 ohm , det øger magt op til 75 watt til to kanaler . Hvis kablet til en enkelt højttaler eller subwoofer ved 4 ohm , det giver 150 watt .

Terminator TN 400 /4

TN 400 /4 er et tilsvarende forstærker til TN 200 /2 , bortset fra at det er bygget med fire kanaler tilgængelige effekt i stedet for to . Når kablet for fire kanaler ved 4 ohm , den 400 /4 producerer 45 watt for de fire kanaler . Ved 2 Ohm og fire kanaler den producerer 75 watt , og når køre på 4 Ohm og to kanaler , den producerer 150 watt . TN 400 /4 er tilgængelig for $ 269,95 .

Ekstra funktioner i den Terminator Amplifier

Alle Terminator forstærkere funktionen Smart Engage , hvilket gør det nemt at tilslutte din forstærker til din fabrik stereo , rat lydstyringssystem eller navigation system . Forstærkeren indgange har en særlig tilknytning , der tilpasser sig fabrikken stereoanlæg . Desuden er Terminator forstærkere afkøles ved hjælp af aktive fan afkøling : et internt fan , der varierer sin køleeffekt afhængigt af mængden af strøm , du er tegning fra det .


Relaterede artikler


større subwoofere vs mindre subwoofere
Hvordan kan jeg programmere en nøgleløse fjernbetjening for i 1996 Dodge frygtløse ?
hvordan du udskifter brændstofindsprøjtningsenheder på en Cummins 24v
hvordan man finder den rigtige størrelse dæk til fælge
hvordan man kan ændre en radio i en Buick regal
installationsinstruktioner til lift kit til 1999 Jeep Wrangler
hvordan du installerer en forstærker og højttalere
hvordan man tilslutte en Rockford Fosgate 2x100 punch amp
hvordan man kan fjerne radioen fra en 1994 grand prix
hvordan man kan sætte store fælge på biler