hvordan du installerer Lambo dør hængsler på en ’99 Mustang

hvordan du installerer Lambo dør hængsler på en ’99 Mustang

Lamborghini er en italiensk bilproducent , der har specialiseret sig i up-market sportsvogne . Et karakteristisk træk ved Lamborghini biler er passager døre, swing op lodret i stedet for at svinge ud som de fleste andre biler døre . Nu kan du installere specialiseret hængsler på din 1999 Mustang , der vil give dine døre en " Lambo " look til en brøkdel af prisen for selv et brugt Lamborghini . Denne installation kan fuldføres på blot et par timer og specialiserede værktøjer der er brug

Du skal bruge: .
Skiftenøgle
. Flad skruetrækker .
Metric topnøglesæt .
3/8-inch drev skralde nøgle .
Stjerneskruetrækker .
Maler tape .
Træ maling omrøring stick .
Metriske Unbrakonøgle sæt .


1 .
Åbn hætten . Løsne den negative batterikabel med en skruenøgle , og løft den fra terminalen . Løft op på de to forlygte fastgørelsesklemmerne og trække lygten ud lodret . Træk lygten ledninger stikket fra hinanden og placere lygten forsamlingen til side .
2 .
Åbn førersiden dør . Fjern den forreste fender af nysgerrige de to plastik fastgørelsesklemmerne med en flad skruetrækker . Fjern 8mm fender fastgørelsesskruer fra bunden af fender , nær dørhængsler , og i forlygten hulrum med en sokkel og skralde . Fjern yderligere to 8mm skruer afsløret på bagsiden af fender efter at trække tilbage plastik indvendig fender stænkskærm . Fjern de to 11mm skruer i toppen af fender flangen med en sokkel og skralde . Træk fender samling væk fra bilen og sæt den til side .
3 .
Fjern fartpiloten forsamling afslørede efter fjernelse af fender ved at fjerne de 8mm skruer med en sokkel og skralde . Træk fartpiloten samling væk fra dens montering og læg den på toppen af hjulet godt stænkskærm .
4 .
Grib fat i plastik dørtærskel plade og træk lige op på det for at fjerne den . Pladen side . Fjern plastik klip fra førerens kick panel af nysgerrige det ud med en flad skruetrækker . Træk panelet væk fra dens montering at afsløre ledningsnet . Træk ledningsnettet væk fra karmen og sparke panel område at give ledningerne mere slap .
5 .
Pry op på forsiden af magt vinduet kontrolpanelet på indersiden af døren med en flad skruetrækker og fjern ledningsnettet fra undersiden af panelet . Fjern de skruer, holder døren panelet på plads med en stjerneskruetrækker . Træk ud på dørhåndtaget , og skub den gennem bagsiden af døren panelet. Løft op i panelet og fjerne det fra døren. Fjern døren højttaler med en sokkel og skralde og afbryde taleren ledninger .
6 .
Luk døren . Anvende malerens tape på ydersiden af døren for at holde det lukket , når fabrikken hængslerne er fjernet . Fastholde døren afstanden ved at sætte små længder af en træ maling gribende stick , der er blevet pakket med malerens tape i mellemrummet mellem det bageste af døren og dørkarmen . Fjern hængsler ved at bakke ud bevarer bolte med en sokkel og skralde .
7 .
Bolt den nye " Lambo " hængsel ved hjælp af samme monteringshullerne som den gamle hængsler , ved hjælp af bolte, kom med sættet . Spænd boltene , der forbinder hængslet til døren først, dem stram firewall bolte . Tag træet afstandsklodser og maler tape . Åben og luk lågen flere gange , at foretage justeringer med en unbrakonøgle om tilpasning møtrikker sidder på hængslet indtil døren lukker ordentligt .
8 .
Åbn og hæve døren med hjælp fra Deres assistent , mens du lægger den løse ende af hængslet støddæmper til holderen på hængslet sving armen . Spænd med en unbrakonøgle i urets retning .
9 .
Installer døren højttaler og det indvendige dørpanel i omvendt rækkefølge af trin 5 . Foretage de sidste justeringer til døren hængslet som i Trin 7 . Geninstaller fartpiloten samling , ved hjælp af beslag , der fulgte med sættet . Dække alle ledninger med wiren slangen følger med sættet . Skub karmen og spark paneler i position , indtil de klikker på plads . Installer forskærm og forlygte ved at vende trin 1 og 2 . Gentag alle trin for den anden side af bilen . Udskift og stram de negative batteri terminal og lukke hætten .

gode råd og advarsler


 • at gøre plads til den nye " Lambo " hængsler , skal du muligvis fjerne en lille mængde materiale fra den indre læbe af ryggen side af fender . Brug en metal sliber til denne opgave .
 • Nogle " Lambo " hængsler kræver, at du anvender fedt på hængslet chok monteringsbeslaget og en tråd-låsning sammensatte på tråde i skulderen bolt på stød. Hvis ikke, kan det gøre din garanti ugyldig .


 • Relaterede artikler


  hvordan man wire en alpin Type R
  DIY : perle fælge
  hvordan du installerer hætte benene på en s197 Mustang
  hvordan du installerer den mustang jet chips performance chip
  hvordan man designer subwoofer kabinetter
  chevy small block vs big block
  hydrogen boost installation
  hvordan du fjerner radioen i en 1998 Jeep Cherokee
  hvordan du udskifter antennen på en 2000 kviksølv zobel
  hvordan man kan fjerne handskerummet i en Chevrolet kobolt