hvordan du installerer bilens stereo-højttaler dele

hvordan du installerer bilens stereo-højttaler dele

Installation af eftermarkedet bil stereohøjttalere kan være en interessant oplevelse både i processen med installation samt at lære at vedligeholde dem. Som med alt andet , som du skal lære at samle på egen hånd, vil installationen af eftermarkedet bil stereohøjttalere lære dig hvad du skal lytte til , når en eller flere højttalere fungerer ikke , når saldoen er forkert , eller når det bare tid til at udskifte . del af dit lydsystem

Du skal bruge:
Binding af fronthøjttalerne
. Binding af baghøjttalere .
20 meter højttalerkabel .
Skruetrækker .
Skruer.
Ledningsdiagram til dit stereoanlæg .

Forberedelse ledningerne


1 .
Fjern stereoanlægget fra In-Dash montering . Afhængigt af hvilken type af stereo du har , kan dette trin varierer meget , men for de fleste bestand stereoanlæg , skal hele frontpladen af instrumentbrættet pop off , afslører to eller flere skruer, der holder stereo på plads . Hvis du har en eftermarkedet stereo , er der som regel et værktøj , der følger med stereo , som vil give dig mulighed for at trække stereo ud af instrumentbrættet uden at beskadige bilen eller stereoanlæg .
2 .
Identificer farven på ledninger til dit stereoanlæg ved hjælp af ledningsdiagrammet , der følger med dit stereoanlæg . Disse diagrammer kan findes online , og er som regel lettere at finde for almindelige køretøjer som Honda eller Toyota . Ledningsdiagrammet vil identificere, hvilke ledninger rute, hvor højttalere . For hver højttaler , vil der være to ledninger , en varm , eller (-) negative side , og en kold , eller ( + ) positive side . Så hvis der er fire højtalere i bilen ( det gennemsnitlige antal ) , bør der være et par ( + ) og (-) for en højre fronthøjtaler , en højre back højttaler , en venstre fronthøjttaler , og en venstre back højttaler , Hvilket i alt otte højttalerkabler .
3 .
Mål den nødvendige længde af højttalerkabel til at køre kablet fra højttalerkabel outs knyttet til dit stereoanlæg hvor end de højttalere , du installerer , vil blive opstaldet . Dette kunne betyde alt fra at køre en ledning fra stereo til en dør panel 3 meter væk til at køre en ledning fra stereo til en baghøjttaler 20 meter væk i bagagerummet på din bil . Vær sikker på at mærke , hvilken ledning du har knyttet til (+) side , og som tråd du har knyttet til (-) side . De fleste talere har en hvid streg til at angive forskellen mellem hver ledning .

Indstilling af højttalerne


1 .
Skru alle paneler , der bruges til æstetisk dække ansigtet af højttalerne , at du udskifter ( hvor du skal have køre ledninger fra stereo til ) . Når de gamle højttalere er udsat , skal du fjerne dem med din skruetrækker , og find de ledninger du kørte fra dit stereoanlæg frontplade , så lægger ledninger til den nye højttalere, du i øjeblikket er ved at installere . Den traditionelle bilstereo højtaler vil have ( + ) og (-) side mærket med farve eller størrelse ( som regel den varme (-) side vil være røde og /eller lavet af en fane , der er lidt mindre end (+) side , som også er ofte mærket sort) . Vær omhyggelig med at fastgøre (-) ledning til (- ) side af højttaleren , og (+ ) ledning til (+ ) side af højttaleren , eller det kan skade din stereo på lang sigt . Gør dette for alle de højttalere, du installerer .
2 .
Fastgør ned højttalerne sikkert ved hjælp af din skruetrækker og skruer , og pas på ikke at punktere højttalerne ( en slip af hånd kunne køre skruetrækkeren gennem kop taleren ) .
3 .
Udskift æstetisk højttaler belægninger , som du måske har fjernet i færd med at installere talerne , såvel som enhver af de stereo faceplating at du kan have fjernet til ledning stereo til højttalerne .
4 .
Lyt til noget på dit stereoanlæg , og diagnosticere eventuelle problemer, der kan have været forårsaget af dårlig installation . Umiddelbart mest , hvis der er sprunget en sikring , vil du høre tung summende og statisk , især når bilen er tændt . Dette kan fastsættes ved at erstatte sikringen på bagsiden af dit stereoanlæg . Du kan også bruge den balance og fade funktioner dit stereoanlæg for at teste hver højttaler individuelt for at sikre , at alle højttalerne fungerer . Hvis du opdager, at en eller flere højttalere ikke virker , spore installationsprocessen , og sørg for din ledninger er korrekt , både bag stereo samt bag højttalerne .

gode råd og advarsler


 • Fuldend din ledninger med forsigtighed , og at kontrollere og tjekke alle i dit arbejde , før du tænder for nogen magt . Forkert ledningsføring kan beskadige dit stereoanlæg og /eller højttalere.
 • Gør alt af skruetrækkeren arbejde i nærheden af højttalerne med forsigtighed , fordi du hurtigt kan ødelægge højttaler ved punktering det med skruetrækker .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer en alpin 5205 dvd afspiller
  hvordan du installerer en bil stereoanlæg i en Isuzu rodeo 98
  hvordan man kan gøre klynke af en kompressoren højere
  hvordan du installerer mp3 instruktioner i 2005 i en Honda Accord
  hvordan man kan fortælle , hvis du har en gps magnet på din bil
  hvordan man finder den rigtige størrelse dæk til fælge
  hvordan man kan se, om en bil stereoanlæg vil passe
  Sådan sætter du en nøglefri adgang fjernbetjening til en Hyundai Sonata
  de teknikker til en svajer bar
  hvordan man kan tage radioen ud af en 2000 Ford Ranger