hvordan du installerer en brugerdefineret bmw stereo

hvordan du installerer en brugerdefineret bmw stereo

BMW gør en en række af luksus og ydeevne køretøjer , alle udstyret med nogle af de dygtigste stereo hovedet enheder i sin klasse . Alligevel kan ejere af de tyske køretøjet vælger at erstatte fabrikken stereoanlæg med en brugerdefineret stereo dæk . Fabrikken stereoanlæg i BMW Z4 (og tilsvarende i andre modeller ) har til huse i instrumentbrættet til at give en sømløs design . Fjernelse af bestanden stereo kræver fjernelse af instrumentbrættet paneler at få adgang til stereo dockingstation . Når fjernes, brug en faceplate adapter og installation bur til at installere en ny eftermarked stereoanlægget i BMW .
1 .
Løft hætten af BMW at få adgang til batteripolerne . Brug en 10 mm skruenøgle til at løsne bolten , der holder den negative batterikabel klemme til den negative batteripol . Flyt kablet væk fra batteriet . Flyt til indersiden af vognen.
2 .
Åbn udluftninger i midten af instrumentbrættet . Brug en flad skruetrækker til at lirke holdeclips inde i ventilen nedad for at frigøre udluftning forsamling . Fjern udluftninger fra instrumentbrættet .
3 .
Fjern de to skruer over stereoanlæg med stjerneskruetrækker .
4 .
Skub fabrikken stereo fra instrumentbrættet stereo dokken og tag stereo ledninger og antenne -kablet fra bagsiden af bestanden enhed .
5 .
Placer BMW stereo installation kit faceplate ind i den tomme dok i midten af instrumentbrættet . Skub faceplate ind i åbningen , indtil den klikker på plads på begge sider .
6 .
Træk stereo ledninger og antennekabel gennem den forreste del af nyinstallerede kit .
7 .
Slut stereo ledningsføring til ledningsnettet adapter . Stereo ledninger kan være forenelig med den nye stereo . Hvis ikke , skal du bruge et ledningsnet adapter til at slå bro foreneligheden mellem BMW og på eftermarkedet stereo .
8 .
Sæt ledningsnettet adapteren fører ind i forretninger på bagsiden af den nye stereo . Stereo ledningsføring afsætningsmuligheder er almindeligt forekommende stablet lodret på højre side af stereo bagpanel .
9 .
Sæt BMW 's antennekabel til kontakten på den modsatte side af stereo bagpanelet .
10 .
Skub den nye stereo ind i åbningen , som monteringssæt . Skub stereo i frontpladen , indtil det låser på plads .
11 .
Skru de to skruer som blev fjernet fra fabrikken stereo montere på toppen af den nye planskiven adapter .

12 .
Flugt ventilationsåbninger over stereo på instrumentbrættet . Tryk hårdt mod yderkanten af udluftning forsamling til at snap den tilbage på plads i instrumentbordet. Retur til batteriet .
13 .
Udskift negative batterikablet klemme omkring den negative batteripol bly . Brug 10 mm skruenøgle til at stramme kablets klemme til BMW 's negative batterikabel post . Luk hætten .


Relaterede artikler


1991 Pontiac Sunbird jorden effekter
tips til at bygge en subwoofer med basrefleks kasse med en mdf
hvordan man opbygger en højttaler boks for maksimal bas
Hvordan overskrifter stigning hestekræfter ?
hvad er en tågelygte ?
hvordan man designer subwoofer kabinetter
hvordan du installerer en Dobbelt DIN radio i en 1995 blazer
hvordan man kan tilpasse en Hummer H2
hvordan man kan skjule bil forstærker ledninger
hvordan man wire en kicker CVR 8