hvordan du installerer en brugerdefineret stereo i en 2004 Ford Taurus

hvordan du installerer en brugerdefineret stereo i en 2004 Ford Taurus

I 2004 Ford Taurus er udstyret med en bred vifte af fabrikken monteret stereoanlæg med en AM /FM stereo med in- dash CD -afspiller . Valgfri enheder omfatter dæk i stand til at afspille MP3 -filer enten direkte fra hovedenheden eller input fra en iPod , iPhone eller en anden enhed . Du kan også skifte status for et eftermarked brugerdefineret enhed . Vælg stereo du gerne vil installere på din Taurus og gøre det selv for en brøkdel af prisen for en professionel installation

Du skal bruge:
10mm nøgle .
Ford DIN fjernelse værktøjer .
5mm stikket og fører .
Flad skruetrækker .
Torx T -15 stik .
Ford stereo anlæg kit .
Ledningsnettet adapter .


1 .
Træk hætten udløseren for at åbne Taurus hætte og få adgang til batteriet . Løsne den bolt , der binder den negative batterikabel klemme til batteriet post . Flyt kablet væk fra batteriet, indtil den brugerdefinerede stereo er blevet installeret . Flyt til indersiden af vognen.
2 .
Vend hver af de tre klima betjeningsknapper under stereo panelet til lodret position . Træk knopperne væk fra panelet .
3 .
Skub to ben på hver af de Ford DIN fjernelse værktøjer i hullerne på en af kanterne af Taurus ' stereoanlæg ansigt . Skub de værktøjer i hullerne indtil de låser på plads .
4 .
Træk de værktøjer udad , mens du trækker den stereoanlæg fra instrumentbrættet stereo dockingstation . Træk stereoanlæg fra instrumentbrættet , indtil du er i stand til at nå stereo ledninger forbundet til bagsiden af fabrikken stereo . Afmonterer stereo ledninger stik og det sorte antennekabel fra bagsiden af enheden .
5 .
Fjern de to skifter fra bagsiden af stereo forsamling panelet ved at fjerne 5mm bolte med sokkel og føreren. Lirke den tredje kontakten kontrol ( længst til venstre ) med en flad skruetrækker .
6 .
Fjern de to fjederklemmer ( en på hver side ) fra den side af stereo beslaget med Torx -15 stik og chauffør .
7 .
Placer fjederklemmer på siderne af Ford stereo installation kit faceplate . Skru de to skruer med Torx -stikket og fører .
8 .
Placer de tre tænder på bagsiden af det nye kit faceplate og skru i 5mm bolt skruerne på ventilator og temperaturstyring switche . Den tredje skifter lægger til bagsiden af sættet uden skruer .
9 .
Skub monteringssæt lommen på slots af frontpladen .
10 .

Placer anlægget ærme for den brugerdefinerede stereo ind i åbningen på forsiden af frontpladen kit . Fold fanerne på ærmet med en flad skruetrækker til at sikre ærmet i stereo kit .
11 .
Sæt ledningsnettet adapteren fører ind i tilsvarende forretninger på bagsiden af den brugerdefinerede stereo dæk . Sæt det sorte antennekabel til FM- antenne indgangen på bagsiden af det nye dæk .
12 .
Skub hele stereo /klimastyring gruppe i stereo docken af Ford Taurus . Skub apparatet ind i instrumentbrættet , indtil de to fjederklemmer på siderne af samlingen låsen på plads inden for Dash åbningen .
13 .
Sæt klimaet betjeningsknapper på skifter under stereo panel . Retur til batteriet .
14 .
Udskift negative batterikablet klemme omkring den negative batteriet post . Spænd kablets klemme til stillingen med nøglen. Luk Ford Taurus hætte .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner Tiburon diskanthøjttalere
hvordan du fjerner radioen i en BMW 325
hvordan du fjerner GMC Torsionsstænger
hvordan du indstiller den universelle garageportåbneren for en Lexus ES300
hvordan man programmerer en ekstern tastatur til en 2002 toyota Avalon
hvordan man kan gøre pod huller i min tilpassede glasfiber Dash
oplysninger om turbo oplader , ’87 gennem ’94 , Chevy 350 motorer
kansas lydpotte love
Californien juridiske farvetone lov
hvordan man kan male en glasfiber toppers