hvordan du installerer en radio i a1985 Ford Ranger

hvordan du installerer en radio i a1985 Ford Ranger

Fabrikken stereo i en 1985 Ford Ranger består af et bånd -afspiller og et stereoanlæg . Sammenlignet med de komplicerede elektronik findes i de fleste biler i dag , det er virkelig ikke op til specs . Hvis du ønsker at modernisere dit gamle Ford lastbil , fjerne den gamle stereo og erstatte det med en eftermarkedet stereo med moderne funktioner, som du leder efter . Du skal bare kunne rejse videresalg værdien af lastbil i processen

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Bilspecifikt ledningsnet .
Bilspecifikt Dash kit .
Blue Butt stik .
Bidetang .
Wire krymper .
Afisoleringstænger .
Skruetrækker .


1 .
Tag de fire skruer langs toppen af instrumentbrættet falsen ved hjælp af Phillips-hoved skruetrækker . Tag askebægeret , fjern cigarettænderen og træk lyskontakten knappen fra instrumentbrættet . Træk montagelisten under instrumentbrættet trim ringen ved hjælp af dine hænder , så skru skruerne under støbning .
2 .
Skru stereo fra instrumentbrættet med stjerneskruetrækker . Afmontere ledninger og antenne bly fra stereoanlægget og fjerne det fra lastbilen . Installer montering buret fra stereoanlægget i bilen-specifikke dash kit med flad skruetrækker , derefter installere kittet i instrumentbrættet ved hjælp af Phillips-skruetrækker .
3 .
Lay ud ledningsnettet fra den nye stereo på et bord ved siden af køretøjet specifikke ledningsnet . Tag ca 1 /4 tomme afskærmning fra slutningen af hver ledning på hver sele ved hjælp af wire strippere . Krympe en blå Butt stik på enden af hver ledning på køretøjet specifikke ledningsnet , derefter installere den matchende farve fra stereo selen i den anden ende af Butt stikket og krympe ledningerne sammen med krymper og danner en ny sele med to stik .
4 .
Sæt den ene ende af selen i ledningsnettet i instrumentbrættet. Sæt den anden ende ind i bagsiden af den nye stereo , sammen med antennen bly fra instrumentbrættet . Skub den nye stereo ind i buret , indtil det klikker og låser på plads .
5 .
Geninstaller instrumentbrættet ringen og afbrydere i den omvendte rækkefølge af fjernelse .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner nite - nuancer
hvordan man tilslutte en ny bil stereoanlæg i en Mustang
hvordan du fjerner en mitsubishi bilradio
hvordan du fjerner en radio fra en 2002 Dodge Durango
fejlfinding fjernbetjening bil startere
hvordan man opbygger et skred bil på et budget
hvordan man kan montere en Weston børste vagt på en 1996 Dodge Ram 1500
hvordan man opbygger en flad seng til pickup
de teknikker til en svajer bar
hvordan man kan fjerne radioen fra en ltd vadested