hvordan du installerer et kamera på din bil

hvordan du installerer et kamera på din bil

Kameraer er nyttige enheder i en bil, miljø som de kan bruges til at se bag dig , når du bakker . De er særligt nyttigt til store SUV'er (sport utility vehicles ) og lastbiler . Bilen Kameraet leveres i et kit med skærmen og kameraet . Tilslutning af kameraet er rimelig enkel, og fordi forbindelsen mellem kameraet og monitoren skærmen er trådløst , det kun nødvendigt ledninger er at tilslutte kameraet til bilens baklys kredsløb

Du skal bruge: .
Bak-kamera kit .
Tape .
Afisoleringstænger .


1 .
Sæt skærmpanelet på instrumentbrættet med den medfølgende krog og løkke tape . Sættet leveres med en alkoholserviet at du skal bruge til at tørre plet du vedhæfter båndet . Må ikke springe denne del-varme og vibrationer gør bilerne en nådesløs miljø for krog og løkke tape , så båndet brug for al den hjælp, det kan få . Sæt strømkablet i cigarettænderen beholderen .
2 .
Identificer en bekvem hul til at køre kablet mellem kameraet og det indvendige af bilen . Nummerpladen rammen lys er en god opfordring --- you'll bruge nummerpladen bolte til at holde kameraet på plads alligevel . Kør ledningerne ind i bilen og videre til den bageste belysning huset .
3 .
Tag nummerpladen bolte på bilens og fjern nummerplade . Indsæt bolte gennem kameraet bolt huller , gennem nummerpladen og erstatte bolte , sammen med den nu vedlagte kamera og nummerplader , på bilen .
4 .
Strip omkring 1 /4 tommer off de to kabler , der løber ind i baklys . Gøre snit i en bekvem , let tilgængeligt sted . Matcher farverne og wrap enderne af kameraet kabler rundt din nye bare pletter på baklys kabler og forsegle med tape .
5 .
Test ved at placere bilen i bakgear og visning af skærm .


Relaterede artikler


2001 toyota Tacoma dørpanel fjernelse instruktioner
materialer til at bygge en subwoofer kasse
ingredienser til fremstilling af brint til en bil
instruktioner om , hvordan man tilslutte en subwoofer & forstærker
hvordan man opbygger en tuner bil
hvordan man programmerer en nøglering til en 2001 ford f -150
hvordan man tilpasser et 2002 Toyota Camry med 18 tommer krom fælge
tips til en subwoofer installation uden en forstærker
hvordan man programmerer en nøglefri adgang fjernbetjening i en Toyota Camry
hvordan man kan krympe ledningerne til en bil stereo