hvordan du installerer et stereoanlæg i en Daewoo leganza

hvordan du installerer et stereoanlæg i en Daewoo leganza

Daewoo Leganza blev bygget for at være en overkommelig bil med flotte fabrik udnævnelser , men fabrikken CD-afspilleren havde ikke meget i vejen for ekstra funktioner . Dag , kan du købe en bil med navigation , Bluetooth eller endda et stik til din iPod . Alle disse funktioner og meget mere kan leveres med en eftermarkedet stereo , som du kan købe og installere sig selv i blot et par timer . Dette øger værdien af din bil , der kan komme op på videresalg værdi, når det drejer sig tid til at sælge det

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
Skruetrækker .
Bilspecifikt dash kit .
Bilspecifikt ledningsnet .
Bidetang .
Wire krymper .
Afisoleringstænger .
Blue Butt stik .
Eftermarkedet stereo .


1 .
Træk radioen ringen rundt om anlægget ved hjælp af dine hænder . Skru fabrikken stereo fra instrumentbrættet ved hjælp af Phillips-skruetrækker , og træk den ud af instrumentbrættet . Frakoble ledninger til stereo og sæt stereo ud til siden .
2 .
Installer metal bur , der kommer med på eftermarkedet stereo i bilen-specifikke Dash kit . Lås den på plads ved hjælp af skruetrækker . Bolt den ind i instrumentbrættet ved hjælp af Phillips-skruetrækker og fabrik hardware . Strip 1 /8 til 1/4-inch af afskærmning fra slutningen af ledninger på køretøjet-specifikke ledninger og selen , der kommer med det sekundære marked stereo .
3 .
Connect Den matchende farver på de to seler sammen ved hjælp af en blå Butt stik og ledning krymper . Sæt den ene ende af selen i bagsiden af stereo , så sæt den anden ende i ledningsnettet i instrumentbrættet. Skub stereo i instrumentbordet . Skub radioen ringen tilbage på instrumentbrættet .


Relaterede artikler


1998 chevy Cavalier bulldog fjernbetjening starteren instruktioner
hvordan du fjerner stereoanlægget i en 1998 Honda Civic
hvordan man tilslutte et relæ på en switch
hvordan man programmerer en 2001 Camry ’s nøglefri adgang fjernbetjening
hvordan man kan fjerne rattet på en 1995 Chevy pickup
hvordan du foretager fejlfinding af cd -afspiller på en 2007 Toyota Camry
hvordan man får et spejlbillede på en backup -kamera
hvordan du installerer en forstærker i en 2001 Chevy pickup
hvordan man kan erstatte en radio i en 1990 Honda Accord
selvmord dør installation