hvordan du installerer underholdning i en bil

hvordan du installerer underholdning i en bil

Så mange underholdningsmuligheder er derude i køretøjer i dag , at du næppe er nødt til at forlade køretøjet, at have det sjovt . Væk er for længst whiny " er vi der endnu " klager fra bagsædet . Det er fordi der er DVD-afspillere , computerspil , satellit -radio og andre ressourcer til at gøre din bil så meget en underholdning udstyrsstykke som enhver hjemmebiograf eller spil arkade . Installation af en dvd skærm i instrumentbordet en Toyota Camry er et godt eksempel , fordi det er en standard montering /demontering , der er lærerigt for alle in- dash installationer .

Du skal bruge:
fladt hoved skruetrækkere ( 2 )
. Tape .
# 2 Phillips skruetrækker .
Panel fjerne værktøjer ( Torx eller Allen-drev skruenøgler ) .


1 .
Tag den negative ledning fra bilens batteri . Det er altid en god regel -of-thumb for enhver el-arbejde. Hvis der er en in- line sikring mellem bilens batteri og bilen stereoanlæg , der kan fjernes i stedet .
2 .
Indsæt fladt hoved skruetrækkere med tips omviklet med tape i siderne af luftventilen ovenfor radioen . Fjern dette afsnit ved at trække den ud .
3 .
Fjern midterkonsollen . Fjern dette panel ved at løfte det fra den bageste derefter lystfiskeri hele stykket fremad . Fjern den forreste klip del af midterkonsollen panelet .
4 .
Fjern in-dash bilens stereoanlæg . Afbryd strømkablet , slip ledninger og skru antennekablet .
5 .
Tag monteringsbeslag fra den fjernede bilens stereoanlæg . To skruer sikker hver monteringsbeslag til siderne af hovedet enhed . Bemærk : Det kan være nødvendigt at installere en ny ledningsnet på in- dash -kabel , afhængig af mærke af nye enhed
6
Fastgør monteringsbeslag til den nye i-. Dash DVD enhed . På Toyota Camrys fra 2007 og fremefter , navigation /DVD -systemet er en 6,2- tommer høje digitale skærm , der kan omfatte iPod og Bluetooth-forbindelser.
7 .
Tilslut en ny ledningsnet hvis det er nødvendigt . Reverse alle andre ovenstående trin for at geninstallere den nye chef enhed , midterkonsollen og luftskrue sektion . Bemærk : Når du geninstallerer luftkanal afsnittet ovenfor hovedenheden , der er et par små klip på selve oplukket samt på hovedenheden forsamling . Vær sikker på at geninstallere disse korrekt

gode råd og advarsler


 • Andre bilmærker er ens i deres installation procedurer . Ford -modeller kræver en specialiseret flad nøgle til at fjerne hoved enheder .
 • DVD -enheder kan også monteres som overhead flip -down skærme eller i nakkestøtter , der giver bagsædepassagererne deres egen dvd- afspiller .


 • Relaterede artikler


  hvordan du tilslutter en forstærker til en bestand stereo
  gør det selv udstødning overskrifter
  hvad er dobbelt DIN montering ?
  hvordan man kan konvertere hjulboltene
  hvordan man så glasfiber
  hvordan du fjerner radioen i en 2001 4Runner
  hvordan man wire en trailer sele i en Ford Ranger
  bildæk købe tips
  Dodge Caravan nøglefri adgang programmering instruktioner
  DIY : ubalanceret til en afbalanceret vadested