hvordan du tilslutter 6x9 højttalerkabler

hvordan du tilslutter 6x9 højttalerkabler

De 6x9 bil højttaler er en af de mest almindelige størrelser af højttaleren til rådighed for installation i en bil eller lastbil . Fordi det er sådan en populær størrelse , tilslutninger er næsten universelt standard med hver fabrikat og model af køretøjer stereoanlæg . De 6x9 sluttes til et system med to farvekodede højttalerkabler , hver endende med en metal -stik til en tilslutning , der bør tage mindre end et minut . Som med alle ledninger projekt , er det vigtigt at afbryde strømmen mens du arbejder på højttalere . Dette indebærer afbrydelse af en af de strømkabler fra bilens batteri .

Du skal bruge:
skruenøgler
. Tang eller wire krympetænger


1
Fjern batteriet kabel til den negative . (-) indlæg på bilens batteri ved at skrue bolt på kablet klemme med en skruenøgle . Klemmen løfter direkte fra batteriet terminalen . Det er vigtigt at forlade denne frakobles kablet, mens tilslutte og teste højttalere til et stereoanlæg , der allerede er installeret i et køretøj .
2 .
Forbind den positive og negative højttalerkabler fra stereo til terminalerne på bagsiden af 6x9 højttaler i nærheden af metal boliger for kegle . Hver terminal bør mærkes + for positive og-for negativ, men hvis ikke , den negative terminal er lidt mindre end de positive . Slip stikket på enden af den røde ( positive ) højttalerkabel på pluspolen indlæg på højttaleren. Stikket på den anden ledning tillægger den negative pol .
3 .
Wiggle taleren-wire stik på det punkt , hvor det tillægger taleren til at kontrollere en sikker pasform . Hvis tråden føles løs eller kommer ud højttaleren let , tag den væk fra terminalen og krympe stikket på enden af wiren forsigtigt med en tang , så vedhæfte til højttaleren terminalen.
4 .
Slut negative kabel til bilens batteri til at teste driften af højttaleren ved at dreje på stereoanlægget og justering af lydstyrken . Afmontere batteriet kabel til tilslutte ekstra 6x9 højttalere .

gode råd og advarsler


 • må ikke igen den negative strøm kabel til batteriets terminalen før alle kabelforbindelser tilslutninger er komplet .


 • Relaterede artikler


  forskellen mellem en turbolader & en kompressor
  udstødning tips til væddeløb
  hvordan man fremstiller en forrude mærkat
  hvordan man wire et relæ i en bil for lys
  hvordan du udskifter et tæppe med gummi i en lastbil
  hvordan man wire en ny bil antenne
  hvordan du fjerner en bilradio fra en Nissan Micra
  hvordan du fjerner en 2001 protege radio
  hvordan du installerer en Panasonic autoradio
  gør det selv udstødning overskrifter