hvordan du tilslutter en bakkamera

hvordan du tilslutter en bakkamera

Eftermarkedet køretøj bagfra kameraer er trådløs , så der ikke er nogen forbindelse at foretage mellem skærmen på instrumentbrættet og kameraet på bageste nummerplade . Men , kameraet har brug for magt , ligesom skærmen . Bilens baklys giver en praktisk placeret strømkilde til kameraet, der skifter kameraet på kun når det er nødvendigt . Monitoren display på instrumentbrættet bruger strøm fra cigarettænderen stikket

Du skal bruge: .
bilbetræk afsked værktøj
. Afisoleringstænger .
Bor og bit .
Grommet .
Tape .


1 .
Fjern plastic eller tæppe panel på indersiden af bagagerummet bag nummerpladen og under bagklappen . Hvis dit køretøj er en SUV ( Sport Utility Vehicle ) eller noget lignende , udsættes innards inde i bagklappen .
2 .
Monter kameraet . Fjern de to nummerplade bolte og indsætte dem gennem kameraets bolthuller og tilbage på bilen . Brug nummerpladen lys hul til at skubbe ledninger igennem til bagagerummet .
3 .
Kør røde og hvide kabel fra det kamera, du har monteret på nummerpladen rammen til en baklys hus inde i køretøjet . Nummerpladen lys kan give en bekvem hul , eller bare bore et nyt hul , og weatherize det med en ringen .
4 .
Trim og strip 1 /4 tomme plastik beklædning ud i slutningen af wiren på baklys huset .
5 .
Identificer køretøjet ledninger , der giver strøm til baklys . Identificere dem ved at spore ledningerne tilbage fra at vende pære stik . Strip 1/4- tomme af plastik beklædning fra ledning . Dette bør ske på en praktisk , let at nå placering-midt er fint . Wrap kameraet ledninger rundt om baklys ledninger , match rød til rød og sort til sort . Tætning med tape .
6 .
Sæt skærmen skærm til en bekvem position på instrumentbrættet . Brug den medfølgende krog og løkke tape . Sæt strømforsyningen fra skærmen monitoren ind i cigarettænderen stikket på bilens instrumentbræt .
7 .
Test og derefter erstatte plast eller tæppe panel .


Relaterede artikler


hvordan man programmerer nøglefri adgang for 2003 GMC
hvordan man beregner gear for mere drejningsmoment
hvordan du installerer rustfrit stål bremse linjer
hvordan du foretager fejlfinding af fjern nøglefri optagelse af et 1995 Dodge Caravan
hvordan du installerer en front strut bar på en overnational
hvordan man kan bøje stål derhjemme
hvordan man kan tilpasse en 1964 impala
hvordan du installerer LED-lys i et køretøj footwell
hvordan du fjerner taleren dækker i en 1994 mercedes C220
hvordan man kan passe en bullbar