hvordan du udskifter stereo i 1996 i et Buick Park Avenue

hvordan du udskifter stereo i 1996 i et Buick Park Avenue

Stereo i din 1996 Buick Park Avenue kan tilbyde underholdning for passagererne samt komfort på lange ture . Når denne stereo går ud , kan det gøre for nogle akavede gange i løbet af lange vej ture . Hvis du ønsker at løse problemet på en overkommelig måde , kan du købe en erstatning stereoanlæg fra forhandleren , eller finde en brugt på en lokal ødelægger værft . Fra det punkt , er alt hvad du behøver at gøre fjerne fabrikken stereo og bytte den med udskiftning en
1 .
Træk klimastyring trim panel , der går på tværs af instrumentbrættet ved hjælp af dine hænder . Fjern synlige skruer ved hjælp af Phillips-hoved skruetrækker . Træk klimastyring cents ud af instrumentbrættet med hænderne , og fjern derefter skruen i hullerne ved hjælp af Phillips-hoved skruetrækker . Træk rundt om radio i hånden og sæt den til side .
2 .
Skru stereo ved hjælp af Phillips-hoved skruetrækker . Skubbe den væk fra instrumentbrættet , og tag selen og antenne bly med hænderne . Flyt stereo til siden .
3 .
Sæt selen og antenne ind i udskiftningen stereo med hænderne . Skub stereo ind i instrumentbrættet og skru den på plads med stjerneskruetrækker . Skub radioen ringen på instrumentbrættet , indtil det klikker på plads . Geninstallere skruer i hullerne , og tryk derefter klimastyring ventilationsåbninger i instrumentbordet . Geninstaller trim panelet skruer og klimastyring trim panel ved hånden .


Relaterede artikler


hvorfor er dæk lavet af gummi ?
Monte Carlo ss krom udstødning tips
programmering instruktioner til en nøglefri fjernbetjening på en 1996 Nissan Maxima
DIY DC til AC invertere
hvordan man etablerer en XM klar radio i en bil
DIY 4x8 trailer
biltyper bugs eller overvågningssystemer
hvordan man laver et 2003 z -4 bmw hurtigere
hvordan du fjerner en Infiniti G35 -radio
kan du sætte en hage på en leaset bil ?