hvordan man får hestekræfter på en fondsbørs, Honda Civic

hvordan man får hestekræfter på en fondsbørs, Honda Civic

Når de fleste mennesker tror Honda , de sandsynligvis også tænke Civic . Civic har været en af de mest populære biler selskabet nogensinde har gjort , takket være sin pålidelighed og brændstofeffektivitet . Men mens Civic ikke er kendt for hestekræfter og hastighed , der er flere måder at give dem mere magt

Du skal bruge: .
Socket sæt og skralden
. Specialty biler værktøjer .


1 .
Udskift den originale udstødning med en større diameter performance udstødningssystem . På lager form , er Civic udstødning designet til at være ekstremt stille , hvilket også begrænser luftstrømmen og dræne magt . En større diameter udstødning og free- flow udstødning vil give motoren til at gøre mere hestekræfter . Installation af en udstødning ordentligt kræver som regel specialitet værktøjer som en svejser , skærende værktøjer og en elevator at få adgang til undersiden af bilen . En udstødning bør installeres af en professionel fortrolig med denne type job .
2 .
Opgrader luften boksen til en kold luft indtag ( CAI ) . Stock Civic luft bokse er forholdsvis restriktive . En kold luftindtag erstatter luften kassen med stor diameter slange og en meget større luftfilter . Hvis du vil installere CAI , unbolt de eksisterende luft kassen og afmontere det fra indtagelse for motoren . Installer den nye kolde luft indtag , der sikrer, at filteret er placeret , hvor det kan modtage masser af cool, frisk luft .
3 .
Sæt bestanden manifold med en rørformet header . Manifolden ruter brugte gasser fra hovedet ind i udstødningssystemet . Stemmer mangfoldigheder har normalt små interne passager og rå støbning , som hæmmer strømmen af udstødningsgasser . En rørformet header funktioner glattere og større intern passager for øget luftgennemstrømning . En header er installeret ved unbolting bestanden mangfoldige og derefter sigtning om den nye header og forbinde det til udstødningen.
4 .
Reflash computerens ECU . ECU styrer aspekter af motoren , såsom hvor meget brændstof , gnist og luft bliver det . Du kan købe en håndholdt controller , der kan sluttes til din bærbare computer og bilens ECU , så du kan downloade en række forskellige tuning niveauer for din motor .
5 .
Turbo eller supercharge den motor . En af disse metoder bruger en kompressor til at tvinge luft ind i motoren for en dramatisk hestekræfter stigning . Dette er normalt den foretrukne metode til Civic ejere , der ønsker at få det maksimale beløb for strøm fra deres køretøjer . Det skal bemærkes, at en turbo eller kompressor ombygning er ret kompliceret og bør gøres ved en butik fortrolig med denne form for konvertering til de bedste resultater.


Relaterede artikler


hvordan du fjerner Delco radio i en c5 Corvette
hvordan du fjerner en fabrik stereo i 2006 i en Toyota Corolla
tonet love i Utah
hvordan man leder en enkelt svingspole subs
hvordan du installerer et stereoanlæg i et 2003 Trailblazer
hvordan man opbevarer dæk & fælge
hvordan du installerer et grundlæggende bilstereoanlæg
Californien regler for nummerplader
hvordan man kan måle bolt mønstre på Cabo fælge
tør krop Decal instruktioner