hvordan man kan måle en kørestol rampe for en varevogn

hvordan man kan måle en kørestol rampe for en varevogn

En varevogn med en kørestol rampe giver meget mere mobilitet for en handicappet person , og tillader ham eller hende for let at gå med familien på ture til butikken , park , og noget andet sted . Hvorvidt kørestolen er manuel eller elektrisk , er det meget lettere at komme ind og afslutte en varevogn med en rampe . Ellers nogen har brug for at trække kørestolen ud af van , udfolde det , fjerne beboer fra et sæde , og derefter placere den person i stolen . Disse aktioner er at beskatte den ældre voksne, som tager sig af en handicappet person .

Du skal bruge:
Målebånd
. Pen og papir .


1 .
Park van på en flad overflade og slukke for motoren.
2 .
Open skydedør til van så bredt som muligt .
3 .
Placér spidsen af et målebånd om van gulvet i midten af den åbne dør .
4 .
Stræk målebåndet lige ned til jorden og måle den lodrette højde af van gulvet fra jorden i inches . Optag denne måling på et stykke papir som højden .
5 .
Del højden af to for at få rampen længde for en kørestol , der vil ind og ud af van med en person, der sidder i den . For eksempel, højde, hvis er 12 inches rampen længden vil være 6 meter lang , eller den ene fod for hver to inches af stige . Dette opfylder amerikanerne med Disabilities Act ( ADA ) krav til en 2:12 hældning .
6 .
Del højden med tre for at få rampen længde for en tom kørestol ind og ud af varevogn. Dette er anbefalingen fra ADA for en 3:12 hældning for ubesatte kørestole .
7 .
Mål bredden af van gulvet med døren åben . Brug kun den afstand , der er flad på gulvet uden hindringer fra den åbne dør . Subtrahere to inches af målingen og optage det på papiret med en blyant . Dette er den maksimale bredde af en kørestol rampe for van .
8 .
Placér spidsen af et målebånd på den udvendige kant af venstre forreste kørestolen hjul . Stræk båndet til yderkanten af den højre forhjul . Føj 6 inches til denne måling . Dette er den mindste bredde en kørestol rampe for van .

gode råd og advarsler


 • Ved at trække to inches fra van portbredde giver ekstra plads til montering af en kørestol rampe på en varevogn .
 • kørestolsrampe kan være mindre end den maksimale bredde , men skal være bredere end kørestolen bredde .
 • Kørestolsramper fås i standard størrelser og er specialfremstillede på rampe og kørestol distributører .
 • ADA har udviklet standard skråninger kørestolsramper for sikkerhed i lastning og losning stole fra køretøjer , indgangsparti , og dæk .
 • Placer kørestolen inde i bil i kørestilling . Sørg for, at der er rigelig plads til en fremadvendt stol til at vende i det pågældende felt , og exit i midten af rampen .
 • En større hældning af en rampe kan resultere i en person, der rejser for hurtigt i en kørestolen , vende og forvolder skade .


 • Relaterede artikler


  2002 vw udstødning tips
  hvordan man kan ændre batteriet på en 2002 Toyota Camry nøgle fjernbetjening
  Hvordan kan jeg tilslutte en forstærker til en bestand stereo i en 1998 Honda Accord ?
  DIY eftermarkedet bil forstærker installation
  hvordan du installerer en cd -afspiller i en 1999 Dodge Caravan
  hvordan man tilslutte en cd-afspiller i en Chrysler Cirrus
  hvordan man programmerer en vadested fjernbetjening forret
  auto vindue toningssystem fakta
  hvordan du installerer en BMW 525 stereo
  hvordan du installerer overskrifter på en 1999 Chevy blazer