hvordan man kan øge hestekræfter på en Datsun Z bil

hvordan man kan øge hestekræfter på en Datsun Z bil

Siden introduktionen i 1970 , nok den Datsun Z har været den mest populære sportsvogn i historien om japanske sportsvogne . Det første eksempel var 240Z , som blev drevet af en 2,4- liters straight -6 motor . I årenes løb udviklet sig det i stadig hurtigere og kraftigere versioner. I juni 2010 bruger 370Z en 3,7-liters V-6 . Men der er mange måder at få mere magt ud af den klassiske Datsun Z biler

Du skal bruge: .
Socket sæt og skralden
. Specialty biler værktøjer .


1 .
Installer en free- flow udstødning . Z-biler nye og gamle kan drage fordel af en performance udstødningssystem med en større diameter . Stock udstødning begrænser magten . En forestilling udstødning giver brugt udstødningsgasser at forlade motoren mere effektivt, og motoren til at gøre mere magt . Køb en off-the- shelf udstødning eller har en udstødning butik installere en performance udstødning for dig . Dette tager normalt specielle svejsning og skærende værktøjer og kan være vanskeligt for amatør mekaniker .
2 .
Udskift bestanden manifold med rørformede overskrifter . Dette er det næste logiske skridt efter installationen af en free-flow udstødningssystem . Headere er mere letflydende end bestanden støbte manifolds , som har ru overflader og små passager at afbryde strømmen af udstødningsgasser fra motoren . For at installere disse , afbryde den bestand manifold eller mangfoldigheder fra motoren og udstødningssystemet . Bolt i det nye overskrifter efter anvisningerne .
3 .
Opgrader brændstofsystemet. Mange ældre Z-biler bruger karburatorer , herunder Zenith og SU karburatorer . Konvertering af karburatorer til en tredobbelt Weber eller Mikuni setup vil få en meget mere brændstof til engine. This kræver brug af en særlig indsugningsmanifold samt nye gasoverføring . Karburator konvertering fungerer bedst sammen med andre ændringer , der tillader motoren at få mere gnist og luft .
4 .
Installer en lighter svinghjul . Svinghjulet er en del af kobling og spins med motoren . Dette vil frigøre skjulte hestekræfter og er bedst installeres , når en ny kobling er ved at blive installeret . Den gamle svinghjul er simpelthen unbolted fra bilen og den nye svinghjulet boltet på plads .
5 .
Installer en turbolader eller kompressor . Disse tvinge luft ind i motoren for en massiv power boost . Disse er vanskelige at installere korrekt og bør overlades til en butik , der specialiserer sig i disse typer af konverteringer .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en radio i en Ford Windstar
kan opvarmede sæder dækkes sikkert ?
hvordan du installerer en ny cd spiller i en 99 blazer
2002 vw udstødning tips
typer af fælge
hvordan man programmerer en nøglefri adgang til en 1999 Honda CR -V
hvordan man tilslutte en jensen bil dvd -afspiller
hvordan du installerer et stereoanlæg i en Ford lastbil
DIY 1996 Honda Accord radio udskiftning
hvordan kan jeg sætte en Flowmaster udstødningssystem i en 1980 Camaro ?