hvordan man kan tilslutte en in- dash dvd afspiller i en 1989 Chevy s -10

hvordan man kan tilslutte en in- dash dvd afspiller i en 1989 Chevy s -10

Chevrolet S -10 pickup var en populær bil til Chevrolet , mest på grund af sin billige pris og alsidighed . Der er mange af disse stadig er på vej , og deres ejere måske ønsker at tilpasse dem med nyere komponenter . 1989- modellen , for eksempel , kom med en bestand båndoptager og radio i instrumentpanelet . Ved at opdatere den med en in- dash DVD -afspiller , bliver lastbilen mere nyttigt , og dens gensalgsværdi går op og

Du skal bruge: .
Stjerneskruetrækker
. Flad skruetrækker .
1/4-inch skralde og stikdåse sæt .
Bilspecifikt dash kit .
Bilspecifikt ledningsnet .
GM antenne adapter .
Bidetang .
Wire krymper .
Afisoleringstænger .
Blue Butt stik .
In-dash DVD -afspiller .


1 .
Åbn handskerummet . Fjern de to skruer på højre side af anlægget ved hjælp af en stjerneskruetrækker skruetrækker . Fjern askebæger . Fjern skruen bag askebægeret ved hjælp af Phillips skruetrækker . Træk plastik instrumentpanelet væk fra instrumentbrættet .
2 .
Unbolt stereo fra instrumentbrættet ved hjælp af en 1/4-inch skralde og stikdåse . Træk den ud af instrumentbrættet og koble forbindelser ved hånden . Indstil stereo til siden .
3 .
Installer metal bur følger med in- dash DVD -afspiller i bilen-specifikke dash kit med en flad skruetrækker . Strip 1 /4 tomme wire ud i slutningen af selen af in- dash DVD -afspiller og køretøj-specifikke ledningsforbindelserne ved hjælp af wire strippere .
4 .
Match op ledninger på både ledningsnet og slutte sig til dem sammen med wiren krymper og blå røv stik . Find wiren på in- dash DVD -afspiller sele mærket " Emergency Brake . " Køre denne ledning til parkeringsbremsen pedal på venstre side af instrumentbrættet. Skær en enkelt ledning sat i parkeringsbremse pedal med bidetang og bånd begge ender af denne ledning med ledning strippere . Krympe en blå røv stik på den ene side af wiren med wiren krymper , og vrid sammen ledning fra DVD- afspilleren og bare ledning fra parkering bremsepedalen , og derefter sætte den par ledninger ind i den anden ende af Butt stikket og krympe dem sammen , slutter kablet fra dækket til wire for parkeringsbremsen .
5 .
Monter bilspecifikt dash kit i instrumentbrættet ved hjælp af 1/4-inch skralden og sokkel. Sæt GM antennen adapteren i fabrikken antennekabel i instrumentbrættet. Sæt den ene ende af selen , du oprettede i trin 4 til ledningsnettet fra S -10 sæt derefter den anden ende ind i bagsiden af DVD-afspilleren . Sæt antennen ledningen fra adapteren ind i bagsiden af DVD-afspilleren og derefter skubbe DVD-afspilleren i instrumentbrættet sættet .
6 .
Geninstaller instrumentbrættet trim ved hjælp af Phillips skruetrækker .


Relaterede artikler


hvordan man programmerer en GM ’s nøglefri adgang fjernbetjening
hvordan du installerer en cd -afspiller i en 1999 explorer
VW Jetta udstødning tips
dobbelt batteri installation i en 2006 Dodge Ram
hvordan du installerer en kicker comp VR 12
hvordan man kan tilslutte op dobbelte batterier i min bil
fjernelse af en fabrik bilstereoanlæg
hvordan man programmerer en ny nøglefri fjernbetjening
hvordan man beregner dækstørrelse til 22,5 " fælge
hvordan du fjerner den bestand radioen for en s10