hvordan man kan vende billedet på en backup -kamera

hvordan man kan vende billedet på en backup -kamera

Efter installation af en sikkerhedskopi kamera på dit køretøj , skal du vende billedet, så billedet på skærmen kampe, der af din førerspejl . Orienteringen skal matche , så føreren ikke bliver forvirrede med to modstridende billeder . Arten af kameraets teknologi er , at dens image vil blive optaget un-afspejlede , men spejlet vil vise en reflekteret billede . Heldigvis ingeniører, der har til formål back- up kameraer tænkt på dette og skabt enkle kontroller for dig at ændre retningen .
1 .
Tænd for skærmen på med " On /Off " -knappen .
2 .
Tag et kig på billedet og afgøre , om det passer til den bakspejlet , hvis den gør det , er der ingen yderligere foranstaltninger for dig at tage .
3 .
Tryk på " Orientering " knappen for at skifte gennem orientering muligheder . Knappen kan mærkes lidt forskelligt, afhængigt af din producent . Vælge Normal , Spejl , Normal Upside Down og Mirror Upside Down . Igen, kan den nomenklatur være lidt anderledes på din skærm , men de begreber, vil være den samme . Normal vil vise uændret kamera back-up billede ; Mirror vil vise spejlbillede og skal matche dine bakspejlet . De to Upside Down indstillinger spiller ind , fordi kameraet kan monteres i mange forskellige positioner , for eksempel til hovedet drage fordel af et praktisk eksisterende ledninger hul .
4 .
Tryk på knap , indtil du får det ønskede resultat .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner en plads arm hvile på en 1999 Yukon
garageportåbneren instruktioner til en 1992 Deville
hvordan du installerer en cd -afspiller i en Malibu
om Pontiac jorden effekter
hvordan du fjerner en lyddæmper fra en 2006 Dodge Ram
hvordan man kan ændre en radio på en bmw 1995 525i
hvordan du fjerner & installere en bilstereoanlæg
hvordan du installerer en radio i en 1994 Camaro
det bedste dæk til på & off vejen
hvordan man kan sætte en forstærker på min bil højtalere