hvordan man opbygger en brugerdefineret bærbar mount for en bil

hvordan man opbygger en brugerdefineret bærbar mount for en bil

Hvis du rejser i din bil og skal bruge din bærbare computer til retninger eller andre oplysninger , kan det hjælpe meget at have en montere i din bil for det . Mange kommercielle mounts kan koste hundredvis af dollars , men med det rigtige udstyr , kan du bygge en selv for meget små omkostninger. Bemærk venligst, at selvom du har en sikker bærbar montere i din bil , bør du aldrig bruger computeren , mens den faktisk kører

Du skal bruge: .
Rør , armaturer og flanger
Skruer og bor , eller epoxy lim .
Hook-and- loop strimler.


1 .
Saml en længde på enten stål eller PVC rør , der er omkring 2 meter i højden . Hvis det er muligt , samle små stykker af rør med buet inventar-tilslutte ¨¦n rør til et armatur til en kortsluttet rør til et andet stativ til en længere pibe-. for at give det en bøjet form
2

Vedhæft rørflangerne i begge ender af de forsamlede røret .
3 .
Skær et stykke krydsfiner til mindst længden og bredden af din bærbare computer , måske en tomme eller to længere og bredere . Et ark af plexiglas og stål kan også arbejde , forudsat at det allerede er skåret til den rigtige længde . .
4
Forbind den ene flange til krydsfiner brik-skru den på plads med en boremaskine og skruer kort nok til ikke at trænge ind hele vejen gennem skoven , eller lim det med en epoxy , der vil arbejde med både dine materialer .
5 .
Monter laptop i et sikkert sted . Indsætte det i en kopholder i midterkonsollen , hvis røret ikke vil vippe inde indehaveren , eller sikre at at gulvbrættet med skruer eller lim .
6 .
Sæt selvklæbende Velcro -lignende " hook- and- loop " strips langs kanterne af den bærbare computer mount overflade og bunden af den bærbare computer . Placer takkede "krog " striber på bjerget og den bløde "loop " striber på computeren .
7 .
Placer computeren på mount 's øverste overflade , og strips skal holde det på plads .


Relaterede artikler


hvordan man kan omprogrammere min autopage fjernbetjening bil starteren
bilstereo installation for en Dodge mega førerhus
hvordan du fjerner en dør panel på en 1998 Chevy s -10
hvordan du installerer et stereoanlæg i en 2005 Dodge Ram
hvordan du udskifter stereo i et 2007 Hyundai Elantra
hvordan vægten påvirker hastigheden af en bil ?
hvordan man kan montere en dvd afspiller til hovedstøtten
hvordan man montere rådyr fløjter til biler
hvordan man kan konvertere hjulboltene
hvordan du tilføjer en ekstra stik til et stereoanlæg spiller