hvordan man tilslutte en bilstereoanlæg

hvordan man tilslutte en bilstereoanlæg

Installation af en eftermarkedet bilstereo kræver et andet sæt af procedurer baseret på køretøjet og den model af stereo , men der er procedurer , der forbliver standard for at tilslutte de fleste bilradio . De vigtigste punkter af interesse , når du installerer en autoradio dæk er stereo dock og frontplade adapter , ledningsnettet adapteren og sikkerhed under installationen . købe de nødvendige adaptere til dit køretøj og stereoanlæg at tilslutte stereo selv

Du skal bruge:
Skiftenøgle eller tang .
Ledningsnettet adapter .
Installation ærme .
GM antenne adapter ( for GM køretøjer kun ) .


1 .
Løft køretøjets emhætten at få adgang til batteripolerne . Løsne bolten på den negative batterikabel med en skruenøgle eller tang . Fjern kablet fra batteriet bly og hvile det væk fra terminalen .
2 .
Fjern fabrikken stereo som beskrevet i bilens reparationshåndbog . Fjern alle de nødvendige Dash paneler og andre dele , der hindrer stereo montering anklagebænken.
3 .
Tilslut bilens stereo ledningsføring ringbind i ledningsnettet adapteren bly stik . Ledninger og føre stik kan kun tilslutte én måde --- du kan ikke forbinde dem forkert .
4 .
Feed stereo ledningsføring ( nu tilsluttet ledningsnettet adapter ) og antennen kablet gennem en installation ærme . Skub muffen ind i ledige stereo montering dock i instrumentpanelet af køretøjet . Skub det ind i dokken , indtil det klikker på plads på begge sider af dokken .
5 .
Sæt ledningsnettet adapteren fører ind i forretninger på bagsiden af den nye stereo dæk . Sæt antennekablet ind i FM- antenne udtag på bagsiden af det sekundære marked stereo . ( For GM køretøjer , skal du sætte antennekablet i GM antenne adapteren , sæt derefter antennen adapteren fører ind i FM- antenne udtag på bagsiden af det nye dæk . )
6 .
Slide den nye eftermarkedet stereo i anlægget ærmet , indtil det klikker på plads inden instrumentbrættet .
7 .
Udskift dele, der blev fordrevet i løbet af fabrikken stereo udsendelse. Kontakt din reparations manual for procedure om installation af stereo for præcis instruktion . Retur til batteriet .
8 .
Aflever negative batterikablet klemme omkring den negative batteripol bly . Brug en skruenøgle til at stramme kablets klemme til stillingen . Luk køretøjets hætte .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en alpin 5205 dvd afspiller
nøglefri adgang fjernbetjening programmering instruktioner til en 2006 Malibu
køretøj kamera installation
tips til at bygge en subwoofer med basrefleks kasse med en mdf
2000 saturn radio monteringsvejledning
hvordan du installerer en Yakima surf rack
hvordan man wire & bro subwoofere
hvordan man kan øge brændstof kilometertal på en Jeep Grand Cherokee
hvordan du installerer en 2006 Dodge Caravan stereo
bruge bilen fjernbetjening til håndværkere garageportåbnere