hvordan man tilslutte en tv til bilens højttalere

hvordan man tilslutte en tv til bilens højttalere

Når du rejser med børn er det normalt en akkord til at holde dem underholdt ( især hvis der på en lang biltur ) . Mange nyere biler har en indbygget skærm og DVD afspiller , men hvis du ikke har den luksus at eje sådan en ny bil , ikke ærgre-det er stadig muligt at tilslutte en tv til din bils stereoanlæg . Du skal bare bare en stereo , der har en ekstra installeret port

Du skal bruge: .
Stereo med Aux -port
3 .
5mm til RCA kvindelige adapter .
Tv .


1 .
Sæt det røde og hvide RCA stereo -kabler udgangen af den 3 . 5mm til RCA -kabel adapter i røde og hvide " Audio Out " havne på tv . Du har sandsynligvis vil bruge en bærbar tv med batterier . Hvis ikke , skal du bruge en DC til AC konverter med cigarettænderen , så stikket tv i AC strømstikket . Dette slår cigarettænderen i en stikkontakt .
2 .
Sæt 3,5 mm kabel i Aux -porten på bilens stereoanlæg . Den 3,5 mm til RCA- adapter kabel er en omformer -kabel . RCA kabler er de røde og hvide lydforbindelser typisk findes på tv og dvd -afspiller forbindelser . Den 3,5 mm kabeltilslutning er lydstik forbindelsen fundet på MP3 og CD -afspillere . Alle Aux porte findes på bilens stereoanlæg CD-afspillere er 3,5 mm i størrelse .
3 .
Tænd bilens stereoanlæg og drej den til " Aux ". Når du tænder for fjernsynet , vil alle lyden afspilles via bilens højttalersystem .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner stereoanlægget fra en 2003 Honda Civic
hvad betyder en bagspoiler gøre ?
hvordan man tilslutte en cb til 12 volt sikring
hvordan du installerer et anhængertræk på en 1996 arv l sedan
instruktioner til en Chrysler garage døråbner
hvordan man tilslutte en bilstereoanlæg
hvordan man kan programmere din 2004 Hyundai Sonata nøglefri adgang system
hvordan man kan sammenligne fjernbetjening bil startere
manuel styring vs servostyring
Mazda5 radio udsendelse