kan en fire - højttaler autoradio anvendes uden at tilslutte to højttalere ?

kan en fire - højttaler autoradio anvendes uden at tilslutte to højttalere ?

Samle en bil stereo kan være en kostbar proces og som regel involverer bygning i etaper . Dette betyder selvfølgelig, at i visse faser af bygge dit lydsystem , vil dit stereoanlæg være ufuldstændigt , og stadig i brug ( siden Selvfølgelig vil du stadig brug for en stereo , mens du er i færd med at installere systemet ) . Således er det naturligvis nødvendigt at behandle den funktionelle kapacitet en særligt effektiv bilradio , mens det stadig er sammen med kun et begrænset antal talere

Hvordan Multichannel Stereoanlæg Arbejde

Multikanal bilradio , som en fire- højttaler stereo , arbejde ved jævnt at dividere stereo er til rådighed watt på tværs af en række kanaler, så hver højttaler modtager et tilsvarende beløb af watt . Men hvis to af de fire kanaler i en fire-kanals bilstereo modtager er ladet , vil watt fra stereo være proportionerede tværs af de to kanaler , der er i brug .

Sådan Speaker Effekt Works

Bil højttalere er designet til at håndtere en bestemt mængde effekt , som dit stereoanlæg receiver løber gennem sine kanaler . Mens billige højttalere er begrænset til omkring 50 til 75 watt , dyrere højttalere er i stand til at håndtere mere end det dobbelte beløb . Hvis du bruger watt leveres fra en fire-kanals stereo tværs kun to højttalere , vil der være en højere end normal mængde strøm løbe igennem dine højttalere , så du skal forsøge at finde højttalere, som er i stand til at håndtere den mængde effekt , der Du vil blive proportionering til dine to tilgængelige højttalere .

Fordele

Der er mange fordele ved at have en multikanals stereo , selvom du ikke har planer om at bruge alle de stereo -kanaler . Først , vil mængden af effekt , der løber gennem kanaler i brug være højere end med en enkelt-kanal stereo . Derudover har en multikanals stereo giver dig mulighed for at tilføje højttalere til dit stereoanlæg i fremtiden uden at skulle udskifte dit stereoanlæg receiver .

Wiring Forberedelse

Hvis du har planer om at bruge de resterende kanaler i din fire-kanal stereo i fremtiden , ville det være bedst at køre ledninger for de resterende to kanaler , fordi processen ikke ville være meget vanskeligere, fordi du allerede vil køre ledningerne til de to højttalere der er i brug . Når du har kørt ledninger , skal du sørge for at putte ledningerne ud af den måde ( under bilens måtter og inde i din dør paneler ), så du ikke bliver snubler på løse ledninger .

Forholdsregler

Når forlader to af de fire kanaler i en fire -kanal stereo ubrugt , er det sikrest at hætten eventuelle løse ledninger , der er tilbage fra den uudnyttede kanaler . Blottede ledninger er farlige , fordi selvom de kanaler ikke har højttalere tilsluttet til dem , der stadig elektricitet , der løber gennem kanaler , hvilket kan chokere dig eller endda kortslutte stereo . Du kan tage forholdsregler med dine løse ledninger ved at skære enderne af løse ledninger , således at wiren Skeden omfatter alle udsatte tråd , eller ved hjælp af tape til at dække op nogen udsættes ledning .


Relaterede artikler


hvordan du tilføjer en bakkamera
hvordan man programmerer en Goldwing fjernbetjening
hvordan du fjerner en snugtop
DIY farvetone vindue
hvordan du fjerner en Toyota stereo fra en 2001 Tacoma
Buick turbo v6 ydeevne
hvordan du fjerner en Volvo XC90 bilstereoanlæg
installere spiralfjedre på en Jeep Cherokee
hvordan du installerer en cd -radio i en ’02 Toyota Tacoma
tips om dæk kæder