hvordan du udskifter vinduesviskerne i en Dodge frygtløse

hvordan du udskifter vinduesviskerne i en Dodge frygtløse

Fra 1993 til 2004 producerede Dodge Intrepid , en stor fire-dørs sedan . Hvis du ejer en Intrepid , så er det sandsynligt, et par år gammel , og måske bruge vinduesviskerne udskiftes. For at gøre dette , kan du bruge erstatning sæt til Intrepid tilgængelige fra Trico
1
Køb . Den 22- tommer visker udskiftning kit fra Trico for Dodge Intrepid . Udskiftning kit er til rådighed gennem Car Stuff 's online butik og passer til alle model Intrepids . Det matcher arm præcist og vil ikke kræve en ekstra adapter .
2 .
Få din vinduesviskerne klar til installation . Rengør glasset og få vinduesviskere i en lodret position for lettere adgang . Træk vinduesviskere væk fra forruden samt under udskiftning . Sørg for, at du slukker for tændingen , før du forsøger at erstatte den del .
3 .
Fjern den gamle vinduesviskere ved at trykke ned på armen . Du vil se en fane , som du skal trykke på for at glide ud af gamle klude.
4 .
Vend visker udskiftning på hovedet . Du kommer til at placere visker for at skubbe udskiftning i krogen af visker armen . Skub visker helt i armen krogen , indtil du hører at det klikker på plads .
5 .
Aflever viskerne til forruden . Tillad vinduesviskere til at køre et par passerer for at sikre , at de fungerer korrekt .

gode råd og advarsler


 • Du kan finde andre vinduesvisker erstatning sæt til din Dodge Frygtløse . Sammenlign Trico kit til de sæt , der fremstilles af Anco , Bosch og Tridon . Disse sæt vil komme med deres egne specifikke sæt af instruktioner .


 • Relaterede artikler


  hvordan man justerer koblingen i en Honda CR -V
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Chrysler Sebring
  hvordan man justerer koblingen i en VW Beetle
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en VW Passat
  hvordan man kan rotere dæk på en VW Passat
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Nissan Pathfinder
  hvordan man kan ændre termostaten i en Dodge Durango
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en kviksølv Cougar
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Hyundai Santa Fe
  hvordan man justerer koblingen i en Hyundai Sonata