hvordan man kan lede efter slid eller utætheder på slanger og klemmer i en VW Beetle

hvordan man kan lede efter slid eller utætheder på slanger og klemmer i en VW Beetle

Tjek din slanger og klemmer til slid og utætheder vil hjælpe din VW Beetle udføre mere effektivt . De fleste mekanikere anbefaler, at du tjekke din slanger og klemmer hver tredje måned . De fra 1998 til 2005 radiator slange til VW Beetle er forskellig fra andre modeller . Tag din radiator slange med dig at købe en erstatning , så du ved, at det passer
1 .
Flyt VW Beetle til et godt oplyst område , hvor du nemt kan se og nå motorrummet . Tillade koeretoejet at køle af, inden inspektion af slanger og klemmer , så du ikke brænder dig .
2 .
Find den øvre og nedre kølerslanger , som går fra radiatoren til motoren og fra radiatoren til din udstødningsmanifold . Kølevæsken Slangen løber fra din radiator til din indsugningsmanifold . Kaminen slanger løber fra radiatoren på bagsiden af motorblokken , som gør slangerne er knyttet til indsugningsmanifold .
3 .
Brug dine hænder til at køre den fulde længde af hver slange . Vær opmærksom på , hvordan slangen føles : Det skal være faste, ikke blødt eller bøjeligt . Hvis du føler dig blødhed eller kan let knibe slangen med lidt give , skal du erstatte det .
4 .
Klem slutningen af hver slange og forsøge at føle bjergkæder eller huller indeni. Hvis du føler dig gruber eller kamme , er slangen ikke indefra og skal udskiftes .
5 .
Tør hver slange med en ren hvid klud for at fjerne fedt og olie , så du kan inspicere deres overflader . Kig efter små revner og tårer . Udskift slanger , der har sådanne fejl i dem .
6 .
Kig på hver klemme og sørg for at de sidder godt og sikkert hold slangerne på plads uden at klemme den. Brug en skruetrækker til at stramme eller løsne efter behov .
7 .
Træk VW Beetle i en ren , tørt område og lad det køre i cirka 5 minutter . Undersøg området under køretøjet for eventuelle tegn på lækage .
8 .
Reinspect af slangerne for fugt eller tegn på lækker på klemmer . Justér eller udskift disse dele i overensstemmelse hermed.

gode råd og advarsler


 • Hver gang du udskifte en slange i din VW Beetle , erstatte de klemmer , der sikre, at slangen på samme tid .
 • Tag slanger og klemmer med dig for at købe afløsere , så du kan købe den præcise dele , du har brug for .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Honda Prelude
  hvordan man kan lede efter slid eller utætheder på slanger og klemmer i en Hyundai Santa Fe
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en VW Passat
  hvordan man justerer koblingen i en Pontiac Grand Am
  hvordan man kan rotere dæk på en toyota tundra
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Ford Focus
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en GMC Sierra
  hvordan man kan lede efter slid eller utætheder på slanger og klemmer i en Honda Accord
  hvordan man kan ændre termostaten i en Nissan Pathfinder
  hvordan du udskifter vinduesviskerne i en Chrysler Sebring