hvordan man kan rense aske & sod på en bil

hvordan man kan rense aske & sod på en bil

Børste brande er ofte drevet af naturen selv , især i tørre og tørre arealer . Engang indeholdt , mange mennesker ikke kun finde sig selv med beskadigede eller ødelagte hjem , men også køretøjer i høj grad er behov for opmærksomhed . Mekanik anbefaler , at ejerne straks have bilens luft og udstødningssystemer professionelt rengøres for at undgå indånding af skadelige dampe . Oprensning af aske og sod fra brande er noget du styr på din egen

Du skal bruge: .
lange håndtag børste
Blød Mitt .
Håndklæde .
Svamp.
Formuleret bilvask sæbe .


1 .
Støv bilen ud . Startende fra taget og arbejder din vej ned , kan du bruge en lang håndtag børste til at banke på eller gnide ud flaky stoffet . Du kan opleve, at du bliver nødt til at gøre dette to eller tre gange for virkelig at få hovedparten af aske og sod fra køretøjet.
to .
Fortsæt med at tørre lag af aske og sod ved fugtning køretøjet grundigt , igen startende i toppen af taget og derefter bevæger sig langs siderne . Aske og sod kan løse i revner og sprækker , så sørg for at tjekke lys , dørkarme og andre lignende områder .
3 .
Når du er færdig skylning væk løsnet stoffet , snup en spand med varmt vand . Tilføj formuleret bilvask sæbe til vandet og vask køretøjet med en svamp eller en blød mitt . Et håndklæde er fint , men sørg for fibrene er bløde som sod kan gøre malingen lidt sårbar og hårde overflader gnide mod det i renseprocessen kan forårsage male chips . Du kan opleve, at dette skridt vil være nødvendigt at gentage to eller tre gange for at forsikre Dem om virkelig at få områderne omkring dine lygter , døre og vinduer paneler rent.
4 .
Når bilen er kølet ned fra det varme vand vask og er helt tør , påføres et lag af bil voks og tør ( pr. vejledningen ) med en anden blød klud .

gode råd og advarsler


 • Auto klubber og mekanik tyder på, at bilejere , der bor i områder , hvor børste brand eller andre røgskade er udbredt , bør overveje at købe en bil dæksel eller sted køretøjet i en garage .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan undersøge for dæk mangler i en Honda Accord
  hvordan man kan ændre termostaten i en Honda Prelude
  hvordan man kan lede efter slid eller utætheder på slanger og klemmer på en Saturn Vue
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en kviksølv landsbyboer
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Chevy kobolt
  hvordan du installerer en forrude
  hvordan man justerer koblingen i en Kia spektre
  hvordan man kan stramme eller udskifte kølervæske slanger i en Ford Taurus
  hvordan man justerer koblingen i en geo tracker
  hvordan man justerer koblingen i en Chevy Camaro