hvordan du udskifter skivebremser foran i en kviksølv landsbyboer

hvordan du udskifter skivebremser foran i en kviksølv landsbyboer

Din 2001 til 2005 model Mercury Villager tilbyder bekvemmelighed og pålidelighed . Udbuddet lethed når man rejser ind og ud , pålidelighed og komfort , var Mercury Villager et godt valg for dig . For at fortsætte at nyde disse fordele du skal udføre nødvendig vedligeholdelse , såsom udskiftning af skivebremser foran

Du skal bruge: .
2 Flathead skruetrækkere
C-klemme.
Bremseklodser .
Bremsevæske.
Fyringe eller kalkun baster .
Torx ®  ® T -40 bit .
Mekaniker 's wire .
Momentnøgle .


1 .
Park køretøjet på en flad og jævn overflade . Håndbremsen . Fastholdelse af køretøjet ved at kile noget bag hjulene for at forhindre bilen i at rulle . Langsomt jack køretøjet op , sikre det og støtte det ved hjælp af bukke .
2 .
Slå hovedcylinder reservoiret cap . sifon bremsevæske fra hovedcylinderen reservoiret , indtil det er cirka en tredjedel fuld ved hjælp af en sprøjte , som en kalkun baster . Smid den gamle væske , vil det ikke genbruges .
3 .
Tag hjulet . Ved hjælp af en Torx ? ? T -40 bit , fjerne den nederste guide bolt . Pivot caliper flaske kroppen , flytte den til at tillade adgang til bremseklodser . Brug mekaniker 's wire suspendere caliper flaske kroppen fra rammen . Ved hjælp af en skruetrækker , den yderste bremseklods holderne udgivelse og med en anden skruetrækker deaktivere puder . Komprimere stemplerne , indtil det er helt på plads . Dette kan være afsluttet ved hjælp af en C-klemme eller lignende værktøj og placere det på indenbords bremseklods .
4 .
Komprimer stemplerne , indtil den sidder helt inde ved hjælp af en C-klemme eller lignende værktøj sted på den indenbords bremseklods . Montér bremseklodserne . Installer Bremsekaliber forsamling . Ved hjælp af en momentnøgle , drejningsmoment på styretap til 23 til 30 fod /pounds . Geninstaller hjulet .
5 .
Påfør bremsepedalen 3 til 4 til sædet bremseklodser . Tjek hovedcylinderen reservoiret for at sikre, at væsken er på et passende niveau . Om nødvendigt tilsættes bremsevæske . Udluft bremserne . Prøvekør Mercury Villager ved lav til moderat hastighed for at sikre , at vedligeholdelsen blev udført korrekt .


Relaterede artikler


hvordan man justerer koblingen i en Ford Focus
hvordan man kan erstatte en trækstangscylinder i en Nissan Pathfinder
hvordan man bruger ler bar på en bil
hvordan du udskifter baglygterne i en Toyota Highlander
hvordan man kan undersøge drivlinie og CV støvler i en Chevy lavine
hvordan man kan stramme eller udskifte kølervæske slanger i en Cadillac Escalade
hvordan man kan ændre termostaten i en Nissan Pathfinder
hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en Mitsubishi 3000gt
hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en Nissan Altima
hvordan man kan erstatte en clockspring i en Chrysler Town & Country