hvordan man justerer timingen i en Pontiac grand prix

hvordan man justerer timingen i en Pontiac grand prix

Justering af tidsplan for en Pontiac Grand Am er kun nødvendigt på modeller bygget før 1983 , som senere modeller bruger en distributorless tændingssystemet . Jobbet kræver særlige værktøjer og en solid forståelse af motorens mekanik . Denne vejledning dækker Pontiac Grand Am modeller med et distribueret tænding systemet kun

Du skal bruge: .
Tidsplan lys
Skruenøgler .


1 .
Sluk alt tilbehør såsom radio , klima kontrol og lys . Med motoren slukket , find Krumtapremskive nederst foran på motoren og fjern og snavs eller skidt at eksponere timing varemærker .
2 .
Start motoren , så den kan nå normale driftstemperatur. Placer transmissionen i neutral og hold gashåndtaget ved 2. 000 omdr. /min i 2 minutter . Lad motoren gå i tomgang normalt i et minut og derefter rev motoren tre gange i 1 sekund hver , og drej motoren slukket .
3 .
Sæt timing lys til batteriet, hvis nødvendigt, og derefter til nummer et tændingsledning fundet på forsiden passagersiden af motoren på en sekscylindret eller den første tråd i passagersiden af en fire cylinder . Start motoren og lad den gå i tomgang i 2 minutter .
4 .
Ret timing lys på krumtapakslen remskive at bestemme omfanget af den nødvendige tilpasning . Løsne forhandleren monteringsbolte og drej distributøren langsomt , indtil rullen timingen varemærker linje med den midterste linje på tidspunktet lyset .
5 .
Stram forhandleren monteringsbolte igen og igen timing til sikre forhandleren ikke bevæger sig under stramning. Sluk motoren , og fjern timing lys . Skub nummer et tændingsledning tilbage på plads .

gode råd og advarsler


 • aldrig motoren køre i en lukket garage . Sørg altid for at der er ordentlig ventilation til at undgå kulilteforgiftning .


 • Relaterede artikler


  hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en Saturn -ion
  hvordan man justerer koblingen i en Saturn Vue
  hvordan man kan inspicere udstødningssystemet på en Mitsubishi Galant
  hvordan man kan lede efter slid eller utætheder på slanger og klemmer i et kviksølv landsbyboer
  hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en Chevy lavine
  hvordan du udskifter baglygterne i en Hyundai Santa Fe
  hvordan du udskifter et luftfilter i en Oldsmobile alero
  hvordan du udskifter baglygterne i en toyota tundra
  hvordan du udskifter et luftfilter i en kviksølv landsbyboer
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Toyota Tacoma