hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en Chevy Silverado

hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en Chevy Silverado

Chevy Silverado Serien omfatter i 1500 , 2500 og 3500 . Hvis du ejer en af disse robuste , pålidelige lastbiler , er det klogt at inkludere inspektion af drevet bælter i din rutinemæssig vedligeholdelse checks. Drivremme køre forskellige motorkomponenter og holde din lastbil , der opererer på det bedste . Chevy anbefaler at udføre disse inspektioner hver 60 tusind miles
1 .
Lad din Chevy Silverado at køle ned , hvis du har kørt det inden for de sidste 30 minutter. At undgå afbrænding selv , skal du vente , indtil motoren afkøler helt, før du går i gang .
2 .
Åben kølerhjelmen af din Chevy Silverado og prop det op . Der er enten en eller to bælter til at søge , afhængig af hvilken motortype og model år du ejer . Se efter selen eller bælter i nærheden af generatoren , aircondition kompressor og vandpumpe . Lastbiler uden en air condition , normalt kun har én bælte , men lastbiler med luft kan have en eller to bælter .
3 .
Undersøg overflade bælter visuelt . Kig efter eventuelle optrevling , revner , sprækker eller snavs fast i teksturen af bæltet . Hvis du ser nogen snavs , så prøv at fjerne det . Hvis du bemærker nogen forandringer i bæltet sig selv, er det tid til at udskifte det .
4 .
Mærk langs bælter af din Chevy Silverado med hænderne . Hver bælte skal have en lille tekstur til det , hvis det føles glat eller blank , betyder det, er slidt og skal udskiftes . Også, hvis du føler noget olie på bæltet , skal du udskifte det med det samme og se sig om efter en olielækage af en slags .
5 .
Prøv at inspicere så meget af længden af bælter som muligt . Du kan have til at glide under bilen for at få en visuel på undersiden af komponenter og deres tilhørende bælter .
6 .
Luk hætten af din Chevy Silverado og overveje dine resultater . Husk , hvis der er nogen som helst skade til en af de bælter , eller hvis tekstur selen er slidt og glat , erstatte det med det samme .


Relaterede artikler


hvordan man kan servicere en soltag i en Plymouth Voyager
hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en Dodge Caravan
hvordan du foretager fejlfinding styresystemet i en Mitsubishi Galant
hvordan man kan erstatte en trækstangscylinder i en Chevy Corvette
hvordan man kan stramme eller udskifte kølervæske slanger i en Chrysler Town & Country
hvordan du udskifter dit blinklys relæ i en Ford Focus
hvordan man kan leve uden en bil
hvordan du foretager fejlfinding styresystemet i en Kia spektre
hvordan du foretager fejlfinding styresystemet i en toyota tundra
hvordan du udskifter skivebremser foran i en Ford Explorer