hvordan man kan gøre bilvask sæbe

hvordan man kan gøre bilvask sæbe

Ligesom det gamle debat om, hvem var den fedeste Beatle , kan folk ikke synes at være enige om , hvorvidt det er bedre bare at gå ud og købe bil sæbe eller gøre det derhjemme . Men for hver person , der siger opvaskemiddel vil strippe væk voks og maling , der er en anden , der siger hjemmelavet bil sæbe lavet med dishsoap er et sikkert alternativ til store- købte bilen sæbe

Du skal bruge: .
Vand
Opvaskemiddel .
Skovl.


1 .
Find de bedste vaskemiddel ( den sudsier , jo bedre ) . Omkostninger , mærkeloyalitet og andre påtænkte anvendelser er også ting at overveje . Af en eller anden grund , er Ivory populær blandt bil fagfolk , der går ind for hjemmelavet bil sæbe . Også, hvis du er allergisk over for noget kosmetisk duft eller farvestoffer , finde blandest produkt på hylderne . Miljøfolk kan overveje ugiftige og biologisk nedbrydelige versioner af sæbe , da sæbevand vil blive siver ned i jorden , hvilket kan påvirke områdets naturtype .
to .
Find en spand . Afhængigt af afstanden fra vandkilde til køretøjet , kan du ønsker en større eller mindre spand .
3 .
Fyld spanden op med vand . Hvis du bor i en lejlighed kompleks , finde ud af , om der er vand afsætningsmuligheder på jordoverfladen . Hvis ikke , vil vandet skal transporteres fra lejligheden til bilen . Hvis de bor i et hus , være opmærksom på byen ordinancer på vandforbruget . Bilvask kan begrænses til bestemte tidspunkter af dagen i perioder med tørke , og det kan være tilrådeligt at undgå at bruge vand slanger helt .
4 .
Kombiner sæbe og vand . Forholdet mellem opvaskemiddel til vand er ikke en eksakt videnskab , men start med ca 1 spsk . af sæbe til 2 liter varmt vand .

gode råd og advarsler


 • Frygt ikke maling blive strippet . Også vaskes køretøjet, før voksning det . Selv dishsoap ikke bryde bilvoks , fortalerne for opvaskemiddel sige, at det ikke er skadeligt for bilen .


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter et luftfilter i en Chevy Camaro
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Nissan Maxima
  hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en Chevy Corvette
  hvordan man kan kontrollere og genopfylde en overførsel sag i en Cadillac Escalade
  hvordan du foretager fejlfinding styresystemet i en Saturn -ion
  hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en Honda CR -V
  hvordan man kan inspicere udstødningssystemet på en Plymouth Voyager
  hvordan du udskifter varmer kernen i en Ford Focus
  hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en kviksølv landsbyboer
  hvordan man kan opretholde magten styring væskestande i en Ford Mustang