hvordan man kan kontrollere automatgearkasse olie

hvordan man kan kontrollere automatgearkasse olie

Automatgearkasse olie kan være liv eller død i din bils transmission . Hvis ikke fanget i tide , vil en over-eller under-fyldt transmission årsag køreegenskaber problemer og ødelægge indre transmission dele . Men et hurtigt tjek under kølerhjelmen og undersiden af bilen kan holde dig sikker på vejen , skal du gemme transmission og spare dig hundredvis af dollars . Følg disse trin for at tilføje olie transmission

Du skal bruge: .
Rag
Stykke hvidt køkkenrulle .
Jack og Jack stå .
Lommelygte.


1 .
Sørg for bilen har kørt i ca 20 miles lige før kontrol af gearolie til at olien kan varme op til driftstemperatur og udvide .
2 .
Parkere køretøjet i en plan overflade og anvende parkeringsbremserne .
3 .
Sluk motoren , og åbn motorhjelmen .
4 .
Find fremsendelse oliepinden rundt motorrummet . De fleste maalepind er udstyret med et håndtag mærket " Transmission Oil ".
5 .
Start motoren , og mens deprimerende og holde bremsepedalen , flytte skift vælgeren ned og op gennem alle gear , indtil du er tilbage på " Park . " Lad motoren gå i tomgang .
6 .
Træk oliepinden , tør olie fra spidsen og indsætte oliepinden tilbage i røret , indtil den rammer stop ved håndtaget .

7 .
Træk op målepinden igen og læse oliestanden tæt på spidsen af oliepinden . Olieniveauet skal være mellem bunden og toppen af kryds og tværs området eller " Tilføj # x201D og "Full " markerer Hvis olien er i bunden af varemærket , tilføjer en kvart af den anbefalede gearolie til din bil via oliepinden røret ved hjælp af en lille tragt . .
8 .
Tør olie fra oliepinden med et stykke hvidt køkkenrulle og tage et nærmere kig på olie plet på papiret . Normal gearolie har en rødlig og gennemsigtig farve til det . Hvis olien ser sort eller mørk brun og lugter brændt , skal du muligvis skifte gearolie eller nogle indre transmissionsdele kan opleve unormal friktion . Hvis du bemærker en hvid rødlig farve , kan kølevæske være utæt i transmissionsledninger . Hvis du har mistanke om nogen af disse problemer , tage din bil til en autoværksted for yderligere inspektion .
9 .
Kig tæt omkring transmission for tegn på olielækager . Løft fronten af bilen med en donkraft og støtter det sikkert på en donkraft stativ . Hvis det er nødvendigt , bruge en lommelygte til at kontrollere overførslen undersiden og linjer til mulige lækager . Hvis du har mistanke om en lækage , tage den til en autoværksted for yderligere inspektion .

gode råd og advarsler


 • Kontakt dit køretøj service manual for den anbefalede transmissionsolie type din bil , skiftende mellemrum og for at finde dele og komponenter . Du kan købe en service manual på de fleste Bilreservedelsforretninger eller høre en gratis på de fleste offentlige biblioteker .
 • Tjek transmissionen oliestanden hver måned for at opdage tidlige problemer , før det bliver alt for alvorligt .
 • Altid opretholde den korrekte oliestand i transmissionen. Lave eller høje niveauer kan tillade luft at komme ind i systemet og forårsage unormal mekanisk friktion og ked normal gearskifte drift .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan inspicere gearsystem i en Mitsubishi Eclipse
  hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Mitsubishi Galant
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Honda Prelude
  hvordan man rent krom
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Chevy lavine
  hvordan man kan opretholde magten styring væskestande i en Ford Taurus
  hvordan man kan stramme eller udskifte kølervæske slanger i en Mitsubishi Eclipse
  hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en Pontiac Bonneville
  Sådan nulstiller du ændre olien lys på en 1991 - 1993 Chevrolet Silverado
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Dodge frygtløse