hvordan man kan afgøre, om en bil luftfilter skal udskiftes

hvordan man kan afgøre, om en bil luftfilter skal udskiftes

Rengøring af luftfilteret i din bil er en af de mest betydningsfulde faktorer for din gas kilometertal . En stærkt snavset filter kan koste dig hundredvis af dollars om året i tilføjede brændstofudgifter. Men hvis du tjekker dine filter hver gang du får et olieskift , kan du erstatte den efter behov og bidrage til at gøre din bil så brændstofbesparende som muligt . Brug denne teknik til at kontrollere rengøring af dit luftfilter uden brug af værktøj
1 .
Åben kølerhjelmen af bilen , og derefter starte motoren .
2 .
Fjern luftfilterdækslet og lytte til lyden af tomgang motoren , som du gør det . Hvis motoren pludselig hastigheder op med låget , sådan er tegn på , at dit filter er beskidt , end den burde være . Hvis du ikke er sikker på , hvor din luftfilteret er placeret , manualen for netop din mærke og model . De fleste luftfilter dækker holdes på plads med snaps eller klip , hvilket gør dem nemme at fjerne uden brug af værktøj .
3 .
Sluk bilen fra.
4 .

Fjern luftfilteret og hold det op til en lyskilde . Hvis lyset skinner gennem papiret dele af filteret , så er det stadig har lidt liv tilbage i den . Hvis du ikke kan se nogen lys gennem papiret , er det tid til at udskifte filteret .

gode råd og advarsler


 • Tjek dit filter med hver olieskift .
 • Fuld service olieskift butikker vil næsten altid anbefale , at du ændrer dit filter , uanset om det er tid til en udskiftning eller ej. Du kan spare penge ved at tjekke filteret , før du tager din bil til et af disse steder for et olieskift , så du kan få mest muligt informeret beslutning . Du kan spare endnu mere ved at erstatte filteret selv .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan foretage fejlfinding af aircondition i en Acura integra
  hvordan man kan slibe & polere slidbane plade aluminium
  hvordan du fjerner motorcykel greb
  hvordan man kan ændre olien i en Dodge Ram
  hvordan du installerer en brændstoftank i en Acura integra
  hvordan du foretager fejlfinding styresystemet i en Nissan Maxima
  hvordan du udskifter den forreste signallys i en GMC Sierra
  hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Saturn Vue
  hvordan man kan ændre olien i en Kia spektre
  hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en Mitsubishi Galant