hvordan bilvoks arbejde ?

hvordan bilvoks arbejde ?

Forsegling den udvendige overflade af en bil Der er en brøkdel af en tomme af afskærmning , som de fleste bil voks , der sidder mellem en bils ydre og naturens elementer , forurening , insekter og fugleklatter . Voks er en kombination af olier og polymerer , som pels det ydre af en bil . Bilvoks fortryller den ydre i en flamme af udstråling ved at reflektere lyset fra solen. Den blændende refleksion af en bil frisk vokset og poleret skyldes syntetiske ejendomme i bilvoks , herunder polymerer og akryl fugemasse . Naturlig bilvoks , såsom brasilianske carnaubavoks , tilføje en dyb glød til slut af en bil . For biler , der allerede har en god finish , som nyere biler , er det bedst at bruge en voks spray end en tør på voks .

Sammenligning syntetiske og naturlige Wax

Syntetisk voks er kendt for sin udholdenhed i slibeprodukter vejr . Denne unaturlige voks holder næsten 1 år før en ny frakke skal anvendes . Syntetisk voks er godt at arbejde med , fordi det tørrer let . Den negative side er , at syntetisk voks tendens til at afsløre striber , ridser og maling touch-ups . Syntetisk voks lever ikke op til den dybe , glødende finish, der naturligt voks brugerne foretrækker . Det problem , der oftest sker med naturlig voks fremstillet af carnaubavoks er den resterende grufulde striber af hvide plamage i revner rundt om bilen . Dette opstår på grund af den type saft Carnauba er lavet af . Den bedste look uden striber er opnået syntetisk .

New Car Wax Technology

Nanoteknologi bruges til at beskytte biler på mikroskopisk niveau . Et felt for beskyttelse er skabt af limning molekyler mere tæt end vandmolekyler . Resultatet er en finish, som forhindrer oxidering og vejr skader . Nanoteknologi er den næst bedste ting at sætte rustning over dit køretøj , foruden det faktum , at ingen kan se det pansrede barriere på overfladen af bilen . Ultima har i øjeblikket den bedste, nanoteknologi kan tilbyde at beskytte en bilens eksteriør fra forvitring og andre elementer .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter skivebremser foran i en Plymouth Voyager
hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en GMC Sierra
hvordan man kan servicere en soltag i en Pontiac grand prix
hvordan du udskifter baglygterne i en Ford Explorer
hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en Hyundai Sonata
hvordan man kan få din forrude pletfri !
hvordan man kan vælge motorolie kvalitet til vinterkørsel
hvordan man kan stramme eller udskifte kølervæske slanger i en Chevy kobolt
hvordan du udskifter vinduesviskerne i en Cadillac Escalade
hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Kia spektre