hvordan en drivrem arbejde ?

hvordan en drivrem arbejde ?

Powers et køretøjs Periferienheder

. En drivrem , ofte kaldet en Serpentine bælte , er en hård band af gummi , at det er løkker omkring flere remskiver og motoren af et køretøj , der vender bæltet systemet, som det kører . Den effekt genereres af drivremmen bruges til at køre bilens perifere systemer , for eksempel motorens kølesystem , vinduesviskerne , servostyring og batteri opladning. I ældre biler , blev disse systemer ofte drevet af mere end én bælte i fællesskab, men de fleste nyere biler ind for en enkelt Serpentine bælte , da det er mere energieffektiv .

Når en drivrem løsner

En køretur bælte kan komme løs , eller endog snap under kørsel , skyldes en række forskellige faktorer : køre igennem højt vand , køre ind i en stor vandpyt ved høj hastighed , kørsel over sten og kører gennem sne . Dybest set , noget, der giver fugt inde i køretøjet eller årsagerne påvirkninger fra under køretøjet mod motorblokken risici løsne drivremmen . Når en drivrem kommer ud , den første ting føreren er sandsynligt, at bekendtgørelse er et tab af servostyring , hvilket gør det meget vanskeligt at vende , når de rejser ved lave hastigheder . Det er muligt at køre uden den vedhæftede bælte , men det motorens kølesystem vil ikke køre , så motoren vil overophede hurtigt , og batteriet vil ikke genoplade . Medmindre du er inden for et par miles af din destination , er det bedst at stoppe og søge hjælp .

Bælt Vedligeholdelse

Som enhver maskine , en drivrem bærer over tid og skal vedligeholdes korrekt for at sikre, at den ikke kommer ud eller bryde under kørslen . Typisk vil en drivrem sidste mindst 60. 000 miles , og mange biler anbefaler at udskifte selen efter 60 tusind miles . Det er muligt at kontrollere selen for slid forholdsvis let ved at åbne kølerhjelmen af bilen og finde , hvor bæltestropper over motoren. Drivremmen kan trækkes i hånden og undersøgt for skader som rifter , revner og flosser . Også, hvis der er utilstrækkelig spænding på bæltet systemet , kan det gøre bæltet tilbøjelig til at falde ned . Visse køretøjer er specielt tilbøjelige til at have bæltet løsnes , og til tider bilmekanikere vil tilbyde installation af et sæt , der forhindrer bæltet i at komme løs for disse biler .


Relaterede artikler


hvordan man kan inspicere gearsystem i en Subaru Outback
hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Pontiac Grand Am
hvordan du udskifter ventildækslet pakning i en Acura integra
hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en Mitsubishi Eclipse
hvordan man kan rotere dæk på en VW Beetle
hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en toyota tundra
hvordan man kan rense din bil inde og ude
hvordan man kan ændre olien i en Pontiac grand prix
hvordan en bil bremse arbejde ?
hvordan du foretager fejlfinding styresystemet i en Honda CR -V