hvordan en kompressor arbejde ?

hvordan en kompressor arbejde ?

Du skal bruge: .
Olie og filterBrake og sko puder , hvis necessaryAir filter-hvis necessaryCrankcase emission filterSpark stik og ledninger , hvis det er nødvendigt

Introduktion

Trykluft er en del af vores hverdag . Uden det, ville vores verden bogstaveligt talt går i stå . Industrien bruger komprimeret luft hver dag for automatisering og emballering af varer, der transporteres over hele verden .
Der er mange typer af kompressorer , men de alle gøre det samme job-tage luft fra atmosfæren , stykket det sammen til at gøre arbejdet , og slip den tilbage til genbruges igen .

stemplet Compressor

Et stempel er en simpel form for kompressor. En aksel drevet af en elmotor er drejet til at hæve og sænke et stempel inde i et kammer . På hver ned slagtilfælde af stemplet , er luft bringes ind i kammeret gennem et indtag ventil . På upstroke af stemplet , som komprimerer luft , er en anden ventil åbnes at knuse luftmolekylerne tættere sammen . Under upstroke af stemplet , er indtaget ventilen lukket . Dette komprimeret luft tilføres et reservoir tank til opbevaring . Lagertanken er brugt så luften kan transporteres gennem rør til maskiner . De fleste tankstationer eller hjemme kompressorer er af stempel typen

Den skruekompressor

Selv enklere end stemplet-. og meget mere effektiv-er skruen kompressoren . Den skruekompressor er også drevet af elmotorer . Den væsentligste forskel fra stemplet type er , at skruen kompressoren bruger to store skruer der til at presse luften inde i en stor kammer . For at holde skruer fra at være beskadiget, skal olien injiceres til at holde hele smurt systemet . Olien er blandet med luften ved indgangen til komprimering kammeret og er gået mellem to roterende skruer . Efter spændende kammeret , luften og olie passere gennem en stor olieudskiller , hvor luften passerer let gennem en lille åbning filter . Olien afkøles og genbruges , mens luften går videre til reservoiret tanke , der skal udnyttes i arbejdet .


Relaterede artikler


hvordan man kan inspicere udstødningssystemet på en Nissan Pathfinder
hvordan du udskifter vinduesviskerne i en Chevy lavine
hvordan man kan spare penge på dæk
hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Toyota Camry
hvordan du udskifter de bageste signallys i en kviksølv Cougar
hvordan man kan ændre termostaten i en Honda Prelude
hvordan man kan servicere en soltag i en Cadillac Escalade
hvordan du udskifter den forreste signallys i en geo tracker
hvordan man kan opretholde servostyring væskestande i en Plymouth Voyager
hvordan man kan inspicere udstødningssystemet på en toyota tundra