hvordan motorolie beskytte en motor ?

hvordan motorolie beskytte en motor ?

Minimerer Indre motorslitage

Motor olie hjælper med at beskytte en motor ved at reducere interne motorslitage og friktion . Som dele af en motor fungerer , er friktion skabt . Et naturligt biprodukt af friktion er slitage . Motorolie let frakker interne motordele og gør dem ekstremt glatte , hvilket gør dem i stand til at glide mod hinanden langt lettere , reducerer de samlede motor slitage .

Absorberer Motor brudstykker og Wear Partikler

Motor olie hjælper med at beskytte en motor ved at løfte og bære væk motor snavs og slid partikler . Som en motor fungerer , er små stykker af metal og murbrokker skabt gennem friktion . Motorolie , da den cirkulerer i en motor , samler op på disse slid og snavs partikler og bærer dem ud af motoren og ind i oliefilteret , hvor de er deponeret .

Fordeler Motor Heat

Motor varme er en stor faktor i motor slid . Jo højere driftstemperatur af en bils motor , jo mere slid og friktion , der er produceret . Motorolie , i additon at smøre en motorens indvendige dele , hjælper til at reducere driftstemperatur i en motor ved at absorbere nogle af motorens varme oprettet under motorens drift. Som motorolie cirkulerer hele en motor , er en stor del af motoren varme opfanges af cirkulerende olie og spredte , da det hovedet mod oliefilter . Motorolie hjælper med at beskytte en motor ved at bidrage til at sænke sine driftstemperatur .

Aktiverer Nemmere koldstart

En motor oplevelser enorme mængder af slitage , når det startes , især efter at have siddet i lange perioder . Motorolie , selv inden en motor, der har siddet i lange perioder, efterlader et tyndt lag olie på de indre dele af en motor , hvilket reducerer slid og ælde , når en kold , eller tomgang , motoren er startet for første gang . Denne reduktion i start-relaterede slid og ælde beskytter en motor fra en væsentlig kilde til forringelse .


Relaterede artikler


hvordan du foretager fejlfinding udstødningssystemet med en Toyota Corolla
hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en Dodge Ram
hvordan man rent stof eller vinyl konvertible toppe
hvordan man kan servicere en soltag i en Nissan Sentra
om bil tune ups
hvordan du udskifter den forreste signallys i en Toyota Corolla
hvordan man kan opretholde magten styring væskestande i en VW Jetta
hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Chevy Corvette
hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Ford Explorer
hvordan du udskifter et luftfilter i en Toyota Highlander