hvordan voks beskytter en bil ?

hvordan voks beskytter en bil ?

Instruktioner

Nogle mennesker sværger ved voksning deres biler og gøre det mindst en gang eller to gange en uge . Andre ser bilvoks som en unødvendig ekstravagance . På en måde er de begge ret . Voksning din bil har ingen indflydelse på den måde, din bil kører eller hvor længe det vil vare . Men det kan holde din bil ser bedre i løbet af den tid du har det , fordi det virker til at beskytte malingen jobbet .

Det frakker maling

Når du anvender voks til din bil , du putter en endnu belægning på din Bilens udvendige , der sidder på toppen af maling . Dette gør det således, at al snavs , støv , snavs og fugleklatter er fanget i et lag voks belægning og ikke i malingen selv . På grund af dette , bliver malingen mere ensartet , glat og skinnende og ser renere i længere tid . Husk at vaske snavs fra voks , før det har en chance for at indstille for langt ind . En voks med UV-beskyttelse kan også hjælpe med at forhindre din maling fra fading .

Det forhindrer nogle rust

Da bilens malingen er belagt med voks , kroppen er mindre modtagelige for mindre ridser og sår , der kan tage din bilens lak og afsløre den nøgne metal . Manglen på udsatte metal gør din bil mindre tilbøjelige til at oxidere og rust .

Det reducerer tørretiden

Hvis du nogensinde har fået en voksagtig overflade våd , vil du bemærke , at vandet perler op på toppen af det . Dette skyldes, at voks ikke kan absorbere det, så det tillægger andre vandmolekyler . Dette fænomen gør din bil til tørre hurtigere , når du vasker det , fordi håndklædet i ringen nemmere kan afhente vandet. Det er også tilfældet, når du kører ud af bilen vask. En hurtigere tørretid kan beskytte din bil , fordi vandet sidder på overfladen kan indsætte mineraler og føre til pletter , om det er vand fra hanen eller regnvand .

Vigtigt

Bil voks er ikke særlig effektiv , medmindre du bruger det regelmæssigt . Det aftager efter ca en måned til 6 ugers brug på grund af miljømæssige faktorer og normal slitage . Når du begynder at bruge den, skal du genanvende den på et regelmæssigt skema eller din belægningen bliver ujævn . Hvis du ikke ønsker at forpligte sig til at gøre dette , skal du ikke bruge voks i første omgang .


Relaterede artikler


hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en Ford Taurus
hvordan man kan tune op i 1995 Plymouth neon
hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en geo tracker
hvordan man kan rense en frisk luft ventil i en geo tracker
hvordan man kan kontrollere og genopfylde en overførsel sag i en Chevy lavine
hvordan du udskifter baglygterne i en Ford Explorer
hvordan man kan kontrollere tændrørskablerne
hvordan man kan undersøge for dæk mangler i en Jeep Grand Cherokee
hvordan du udskifter en utæt bilventil på din bil dæk
hvordan man kan kontrollere / genopfylde batterielektrolytten i en Oldsmobile alero