om bil bremser

om bil bremser

Bremser er en af de ting på en bil , du ikke minimere . Det gør økonomisk og personlig sikkerhed fornuftigt at vide, hvad der sker , når du trykker på bremsepedalen . Det gør ikke ondt at vide , hvad slags bremser du har , og den kontrollampe tegn på problemer . Når det kommer til bil bremser viden er magt

Funktion

Brake systemer på biler bruger en kombination af to kræfter-hydraulisk og mekanisk. Du anvender en simpel mekanisk kraft, når du trykker på bremsepedalen i din bil . Den kraft forstærkes hydraulisk , da det rejser gennem hovedcylinderen og bremse linjer til barke huse på hvert hjul af bilen . Denne proces forstærkes af en vakuum aktiveres dunk kendt som en bremse booster ( som har en betyder, at du har magt bremser ) . Når energien når bremsen apparatur på hjulene det engagerer de dele , der stopper bilen . I tilfælde af skivebremser , gør det hydrauliske tryk bremsen caliper , som holder bremseklodserne , mekanisk presse mod rotoren eller disken . For tromlebremser , den samme proces finder sted , men cylindre skubbe bremsesko mod bremsetromlen opbremsning bilen til et stop . Rotorer og trommer vender i samklang med hjulene . Det er friktionen mellem sko eller puder og trommer eller rotorer , der stopper bil .

Typer

Brake Systems i biler har tilpasset sig de stadigt skiftende krav fra bilindustrien flåde . Tromlebremser var state of the art indtil hensyn såsom forhjulstræk og øget egenvægt forvoldt bilfabrikanterne til at indføre skivebremser . Power bremser var udviklet som en herlighedsværdi for bilisten . Anti-Lock Brake Systems ( ABS ) , en funktion, der beskæftiger edb sensorer , der kan fortælle , hvis hjulene er begyndt at låse op , var ansat da bilfabrikanterne skulle sørge for sikkerheden for beboerne i løbet af pludselige opbremsninger betingelser .

Identifikation

Nogle gange kan du identificere , hvilken type bremser du har uden at fjerne hjulene . Når brugerdefinerede hjul bruges på en bil de slots skabt ved konstruktionen af hjulet giver mulighed for visuel inspektion af bremsen apparatet . Hvis du kigger gennem sprækken i hjulene og se en skinnende cirkel omkring 3- inches lang , har du skivebremser . Med fjernelse af hjulene Identifikation bliver let-du vil enten se den skinnende rotoren eller hvad der ligner en skål vendt mod den indvendige side af bilen . Dette er den bremsetromlen . Det er ofte dækket med rust eller kan være af stål grå . I de fleste applikationer biler vil blive udstyret med fire hjul skivebremser eller skivebremser foran og tromlebremser i den bageste . Sommetider biler udstyret med ABS bliver markeret, så på køretøjet , da det ellers tager en trænet øje .

Advarsel

Da bremserne har en hydraulisk komponent er der altid risiko for pludselige tab af bremseevne . Dette sker oftest , når en bremse linje mislykkes . Forekomsten er usædvanligt , men er mere tydelig i ældre biler eller i køretøjer , der har været udsat for ekstreme condtions . Andre end traumer til undersiden af bilen , korrosion er normalt ansvarlig for svigt . Når bremsebelægning slidt er der som regel en hørbar tegn . Dette kommer fra en sensor eller den frygtede kradser lyd af metal mod metal . Enten lyden skal hørt det samme. Endnu et tegn dine bremser behøver opmærksomhed , er , hvis bremsepedalen kryber på gulvet ved trafiklys .

Ekspert Insight

En typisk bremse job bruges til at inkludere resurfacing bremsen rotorerne , dette var prefferable at erstatte rotorerne i form af omkostninger . Imidlertid har reduktionen i prisen for rotorerne alle , men eliminerede behovet for resurfacing . Mange bremseklodser har en sensor , der signalerer , at foret er slidt væk . En højfrekvent støj kan høres og som regel er tavse , når bremserne benyttes. Forventet levetid bremsebelægningens varierer fra køretøj til køretøj afhængig Bremseteknikken af førerens og lastning af køretøjet , og betingelserne for service . Periodiske bremse inspektioner er den bedste måde at beskytte sig mod bremse relaterede sikkerhedsrisici og dyre bremse reparation .


Relaterede artikler


hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en kviksølv Cougar
hvordan man kan inspicere udstødningssystemet på en Dodge Caravan
hvordan du installerer en brændstoftank i en Dodge Caravan
hvordan man kan inspicere udstødningssystemet på en Saturn Vue
hvordan man justerer koblingen i en kviksølv Cougar
hvordan du udskifter et luftfilter i en Toyota Tacoma
hvordan du udskifter de bageste signallys i en Honda Accord
hvordan man kan tjekke olie i en Toyota Previa
hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en Pontiac Bonneville
hvordan du foretager fejlfinding styresystemet i en Ford Mustang