om bilers

om bilers

De fleste moderne biler er udstyret med air installeret condition . Forståelse af de grundlæggende bilen aircondition , såsom hvordan bilen aircondition værker , er et vigtigt skridt i vedligeholdelse af køretøjer og bil vedligeholdelse . Vide alt om bilen aircondition kan du spare tid , penge og dyre rejser til din bil mekaniker

Historie

De gamle grækere og romere brugte forskellige kølemetoder , der er grundlæggende forgængere af moderne klimaanlæg . Det var kineserne, at først bygget fan-baserede luftkonditioneringsanlæg , der bedst ligner klimaanlæg anvendes i biler i dag . Den første bil har aircondition blev bygget af Packard Auto . Det blev solgt til offentligheden i 1939 . På det tidspunkt var bilen aircondition rudimentære i bedste fald. Siden da , har kvaliteten af bilen aircondition stærkt forbedret .

Betydning

Bil air condition er allestedsnærværende og kan findes i de fleste off-the- line biler, der sælges af bilforhandlere i den vestlige , industrialiserede del af verden . Bil air condition tillader bilister at operere deres køretøjer i varme og tempererede klimaer uden rullende ned deres vinduer . På grund af den lethed og komfort , som air condition udbydere på chauffører , luft kølesystemer i biler, har bevæget sig ud aspekt af luksus til at blive lidt af en nødvendighed .

Funktion

Bil klimaanlæg er hooked på bilens batteri i For at drive kølesystemet og cirkulation fans . Auto klimaanlæg består af flere komponenter , herunder en kompressor , fordamper og kølevæske spole . Fans suger varm , ekstern luft og passerer luften over kølebatterier meget gerne jordbaseret , hjemme klimaanlæg funktion . Den afkølede luft blæses ind i bilens interiør hjælp af en række fans . Bilen klimaanlæg kan også recirkulere de allerede afkølede luft indefra køretøjet med henblik på at spare energi .

Teorier /Spekulation

Nogle biler eksperter og industrien insidere , såvel som individuelle bilister , teoretisere , at kører en bils klimaanlæg årsager unødig stress på bilens mekaniske system og reducerer miles per gallon opfyldes af køretøjet . Således nogle bilister foretrækker at køre deres bil air condition på et minimum for at spare brændstof .

Forebyggelse /Solution

Bil air condition kan lejlighedsvis funktionsfejl og kan kræve fejlfinding . Konsultere en automekaniker til ekspertrådgivning. I nogle tilfælde kan drivere fejlfinding deres egen bil aircondition. Åbn din bils hætte og kontroller , at der ikke aircondition kølemiddel er utæt ved at kontrollere de rør, der fører ind i bilen ventilationshullerne . Efter at have kørt din bils motor og tænde for klimaanlægget , skal du kontrollere , at kølevæsken kompressoren pumpe passende (det er ofte placeret på venstre side af bilens motor ) .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en Mitsubishi Eclipse
hvordan man kan erstatte en forlygte pære i en Nissan Pathfinder
hvordan man kan lede efter slid eller utætheder på slanger og klemmer på en mitsubishi 3000gt
hvordan man justerer timingen i en Chrysler Sebring
hvordan man kan lede efter slid eller utætheder på slanger og klemmer i en Hyundai Sonata
hvordan du installerer en brændstoftank på en toyota tundra
om bilen termostater
hvordan du udskifter dit blinklys relæ i en Ford Focus
hvordan man justerer koblingen i en Jeep Grand Cherokee
hvordan man kan undersøge drivlinie og CV støvler i en Chevy Camaro