om bremseklodser

om bremseklodser

Processen med at bremse en bil handler om friktion . Den mest almindelige metode er brugen af disken bremseklods . Det er vigtigt at vide, hvordan de puder passer ind i bremsesystemet , hvilke typer af puder til rådighed , og hvordan man kan fortælle , hvis de er i god stand. Ligesom alle andre bildele , de også har en forventet levetid

Funktion

Friktionen mellem disken bremseklods og bremseskive er hvad stopper en bil . Den skivebremserotor er monteret på en sådan måde, at det bliver i samklang med hjulet . Disken bremseklodser skræve sider af rotoren så viser det sig . Puderne er lagt i bremsen caliper . Som du anvende bremsepedalen målemarkøren presser puderne mod roterende rotor til at stoppe bilen .

Typer

Bremseklodser varierer fra grundmaterialet. I mange år var de lavet af asbest på grund af dens iboende evne til at klare de høje temperaturer genereret af bremsning processen . Når de sundhedsmæssige risici ved materialet blev kendt for branchen måtte finde en erstatning . Asbest puder blev derefter nævnt eufemistisk som økologiske og erstattet af keramik og kulstof-baserede bremseklodser . Den tidlige produktion keramik puder , mens iført godt , fået ry for støj teknik opdateringer have løst lyden faktor . Kulstof-baserede bremseklodser bruge en metallisk formulering . Tidlig puder bruges mod sunket nitter og limning materiale til at overholde puden til pladen . Nitter er nu sjældent brugt .

Identifikation

Næsten alle køretøjer har skivebremser på forhjulene . Nogle har en kombination af skivebremser foran og bag tromlebremser . Mange biler har fire hjul skivebremser . Bremsning materiale på alle disk-bremse-udstyrede biler er kendt som disc-bremseklodser .
at fortælle, hvis du har disc-bremseklodser , skal du fjerne hjulene fra bilen . Dette vil afsløre enten en bremserotortemperatur eller en bremsetromle . Hvis du ser en rund skive med en slags klemme rundt i kanten din bil har bremseklodser . De er inde at klemme , som kaldes bremse caliper . Puderne er bremsen materiale, der tidligere nævnte, og er bundet til en stålplade .

Advarsel

Den korrekte montering af bremseklodser er af afgørende betydning for driften af dit bremsesystem . En trænet øje er nødvendige for at overholde de subtile forskelle i slidmønstre , der kan pege på yderligere problemer . Altid svare at bremse fade ( bremser , som holder og derefter give slip ) eller støj ved bremsning ved at søge en professionel mening . Det er sjældent, at puden at adskille fra pladen , men som puden slides ned pladen kontakter bremserotortemperatur , der forårsager støj . Støjen kan bedst beskrives som en " kradser ", hvis du hører det du har brug for nye bremseklodser .

Ekspert Insight

Bremseklodser er berettiget af fabrikanten. Sørg for, at din faktura angiver , hvad gør din tekniker installeret . Hvis ingen garanti var noteret på fakturaen , skal du kontrollere producentens websted for garantien politik . Bremseklodser bør aldrig udskiftes uden i det mindste resurfacing rotorerne . Hvis ikke , kan de hvin eller pulserer eller reducere levetiden på puder . Kørsel gennem vand altid påvirker bremseevne. Det er en god ide at teste bremser på den side af vejen efter at have kørt gennem stillestående vand . Kører langsomt, og at bremse et par gange for at fjerne overskydende fugt .


Relaterede artikler


hvordan du foretager fejlfinding styresystemet i en Toyota Highlander
hvordan du udskifter gashåndtaget i en Acura integra
hvordan du installerer en brændstoftank på en Honda Prelude
hvordan du installerer en brændstoftank i en Acura integra
polering sportsbike frames
hvordan man kan forlænge levetiden af en bil motor
hvordan du udskifter varmer slanger i en GMC Sierra
hvordan man kan opretholde servostyring væskestande i en Dodge frygtløse
hvordan man rent vandtæt plast gulve
hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en geo tracker