Hvordan en bils forlygter arbejde ?

Hvordan en bils forlygter arbejde ?

styres manuelt

En bils forlygter drives og styres manuelt inde fra selve bilen . En forlygte switch , der normalt er placeret på instrumentbrættet eller blinklyset switch, relæer et elektrisk signal fra bilens batteri direkte til forlygter selv . Når forlygten kontakten er aktiveret , er en elektrisk connnection åbnet og elektricitet flyder frit danne bilbatteri til forlygterne .

Forlygte pære -og Boligstyrelsen

hver enkelt bil pandelygte er sat i en forlygte hus , som normalt forankret til grill af en bil . En bil forlygte , som er dybest set en kæmpe pære , er normalt dækket med en speciel type glas og /eller plastik, som yderligere belyser lysstyrke hvert lys . De fleste bil Forlygterne er halogenlygter , som er kraftige forlygter med særlige anti-refleks egenskaber .

Forlygte Indstillinger

Bil forlygterne kan betjenes på forskellige strøm udgange. De fleste billygter komme med tre grundlæggende effekt niveauer: regelmæssig bjælker , høje bjælker og lav bjælker ( parkering bjælker ) . Hver enkelt effekt opererer inden for samme forlygte. Men den høje-beam indstilling , som er den mest magtfulde , fungerer via et særligt sæt af pærer ligger inden for det centrale lygten enhed . De resterende forlygte Strømstyring bruge det samme sæt af lamper .

Forlygte Justeringer

For en bils forlygter til at fungere korrekt , er det bydende nødvendigt , at de placeres således, at belyse så mange af vejbane foran en bil som muligt . Alle forlygter har justeringsskruer på lygten husene. Disse justeringer indstillinger tillader placeringen af forlygterne-deres vinkel samt vinkel lysstråler-skal justeres .


Relaterede artikler


hvordan man kan læse oliepinden i en kviksølv landsbyboer
hvordan man kan kontrollere / genopfylde batterielektrolytten i en geo metro
hvordan du udskifter vinduesviskerne i en VW Passat
om generatorer
hvordan man kan overvåge dæktrykket
hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en Lincoln navigator
hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en geo metro
hvordan du installerer en brændstoftank i en Chrysler Sebring
hvordan man kan polere svejse fælge korrekt
hvordan man kan undersøge for dæk mangler i en Hyundai Santa Fe