hvad betyder en automatisk Detailer gøre ?

hvad betyder en automatisk Detailer gøre ?

En automatisk Detailer tager typisk bilvask og vakuum et skridt videre ved at et køretøj som rene og præsentable som muligt . Brugt bilforhandlere ansætte auto detailers at bidrage til at øge salg af en brugt bil . Nogle personer leje en Detailer lejlighedsvis at få et bedre resultat end udbydes af standard bilvask

Funktion

Som navnet antyder , en auto Detailer fokuserer på detaljerne . Skidt og snavs fra alle synlige overflade er fjernet . Motorer er damp-renses tæpper og møbler kan fjernes og rengøres . Instrumentbordet er normalt rengjort og overtrukket med et vinyl protectant , selv om nogle bruge baby olie som et billigt og effektivt alternativ . Forruder og vinduer er omhyggeligt vasket og poleret . Detailers almindeligt buff og voks til ydersiden af bilen og lejlighedsvis touch up lille maling chips . Dæk og hjul er vasket og rengjort , og dæk er som regel belagt med en speciel dæk pels bruges til at få dem til at se nye .

Fordele

En automatisk Detailer kan genskabe en ellers ny ud, men beskidte , bil til næsten-showroom skønhed . Mange detailers er uddannet fagfolk og service flere biler hver dag . Detailers er eksperter i at fjerne genstridige polstring pletter og kan forbedre tilstanden af forvitrede maling , undertiden eliminerer behovet for nye maling . Forskellen en god auto Detailer kan gøre kan mere end at betale for udgifterne til detaljer , når de sælger en brugt bil .

Tidsramme

Stor auto detalje butikker kan gennemføre en detalje job i en time eller to . Detail butikker , der drives af en person normalt tager lidt længere tid . At spare tid , bør du lave en aftale i begge tilfælde . Mange detaljer butikker tilbyder pick-up og drop-off for den bil, der vil være detaljeret . Dette gør det muligt for forbrugeren at have en detaljeret bil , mens ejeren er på arbejde , hvilket kan spare tid . Meget snavset biler kan tage længere tid for detaljer .

Overvejelser

En bil af ringe værdi nok ikke er værd tid og penge i en god detalje inden videresalg . Priserne varierer fra Detailer til Detailer , men sammenligninger bør også omfatte kvaliteten af arbejdet . Spørg de lokale bilforhandlere , hvor de tager deres biler for at være detaljeret , og bede dem om at vise dig et eksempel på deres favorit detailers arbejde , hvis det er muligt . Auto detaljer er arbejdskrævende , og kan koste alt fra $ 75 til $ 300 eller mere , afhængig af placering og omfang af jobbet .

Misforståelser

En automatisk Detailer er ikke en mirakelmager . Nogle pletter i tæpper eller møbler kan forbedres , men ikke helt fjernet . Detailers kan røre op små ridser og chips i maling , men de mangler stadig kan ses , hvis pleje er inspiceret nøje . Oxidation og forvitring af maling kan ikke repareres ved polering og voksning , men kan normalt forbedres . Alvorligt rustne eller korroderede hjul er uden for rammerne af en auto Detailer evner og bør udskiftes eller males . Spørg Detailer for en udtalelse, før at forpligte sig til jobbet , de vil have en god fornemmelse af, hvad der er muligt med en detalje job .


Relaterede artikler


hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en Saturn Vue
hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en Ford F -serie
hvordan et bilbatteri slidt op ?
hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en Honda Prelude
hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en Ford Mustang
hvordan man kan inspicere dæk på en geo tracker
hvordan man kan rense et show bil
hvordan man kan kontrollere brændstofsystem linjer
hvordan du udskifter et luftfilter i en Nissan Altima
hvordan man kan undersøge for dæk mangler i en Hyundai Santa Fe