hvilket udstyr er nødvendigt at vaske en bil ?

hvilket udstyr er nødvendigt at vaske en bil ?

Din bil er ikke kun et transportmiddel , det er en stor investering og en erklæring om dig selv til verden . De fleste mennesker med nye biler foretrækker at vaske det i hånden , men ofte griber det an på en meget tilfældig måde . Under det rigtige udstyr er nøglen til vaske din bil korrekt

Identifikation

De grundlæggende nødvendige udstyr til at vaske en bil er en kilde til rent vand ( såsom en haveslange knyttet til en studs ) , en passende bil vaskemiddel , en svamp til bilvask , og noget som at tørre bilen i slutningen . Til dette kan føjes andet tilbehør , såsom skrabere og polering forbindelser . Det er dog vigtigt , at du altid bruge elementer, der er beregnet til vask biler som upassende poster kan skade bilens finish eller gøre det " beskidt " end det var før .

Funktion

Hver komponent har en funktion i vask af din bil . Først skal vandet være fra en ren kilder ; mest bilvask bruge filtre og vand blødgørere for at opnå optimal vaskeevne fra deres vand . Du kan købe en specielt fremstillet vand presser systemet på en lokal bildele butik for at simulere vask ved en bilvask . De tilføjede pres vil også give dig mulighed for at sprøjte ud en stor del af vejen snavs , fugleklatter og grus , før du vasker .
Specialdesignet sæber fra Rain X , Turtle Wax , eller andre fabrikanter er designet til at rense din bil uden stripping off den beskyttende voks belægning ( opvaskemiddel er beregnet til at fjerne fedt og vil strippe ud voks såvel) . Sæben skal anvendes som foreskrevet af fabrikanten , hvilket som regel medfører en lille mængde i en spand vand og en svamp eller vask mitt .
vask mitt eller svamp skal være rene og fri for sten eller andre små efterladenskaber . Hvis din vask gennemføre, er gammel eller har små objekter indlejret i det, kan det ridse bilen , ødelægge dens finish . De fleste svampe og luffer kan vaskes , men i nogle tilfælde kan udskiftning være bedre .
Tørring din bil bør ske med en fnugfri klud eller håndklæde . Specialfremstillede vaskeskind ( udtaler " shammies ") er glimrende til tørring biler , da de absorberer mange gange deres vægt i vand og efterlader ingen støv eller snavs bag . Vaskeskind skal hænges til tørre og lægge væk så hurtigt som muligt .

Overvejelser

Nogle forbrugere anvender særlige redskaber til at rense deres biler . Mr. Clean produceret en bilvask kit , der fulgte med en selvstændig tørring sæbe kemiske anvendt gennem en anordning fastgjort til en standard haveslange ( se Resources nedenfor ) . Mange forbrugere finder anvendelse for dette produkt , og andre kan lide det , at være en praktisk og forholdsvis hurtig måde at vaske deres bil . Nogle forbrugere foretrækker at anvende de mere traditionelle metoder , da det giver dem mere kontrol over vaskeprocessen .

Geografi

Korrekt bortskaffelse af vand løbe ud , er vigtig , når man vasker din bil. Nogle stater , såsom Californien , har strenge love vedrørende afstrømning fra biler og en forbruger, som gør det muligt for spildevand til at indgå i storm afløb kan idømmes bøde. For de fleste stater , er et dræn installeret i garagen , der fører til kloakken dog tilstrækkeligt , for at undgå sådanne problemer. Et andet alternativ er at tage bilen til en selvbetjenings- bilvask , hvor 90 % eller mere af det anvendte vand genanvendes .

Fordele

Vaskemaskine din bil selv er økonomisk , selv i forhold til mønt-opererede selvbetjening vask bugter . Selvom den oprindelige investering i udstyr og forsyninger kan koste $ 50 eller mere , det faktum , at sådanne leveringer kan genbruges eller multi-use spreder per-use koste over en lang periode . For nogle mennesker , vaske deres bil selv er et punkt af stolthed og en del af den generelle vedligeholdelse af deres bil , som afgørende aske olieskift eller få en tune- up . Selv for dem, der er mere afslappet om vask deres bil , eller som ikke føler sig forpligtet til at passe deres bil for meget , vask i hånden med vand , sæbe og en svamp kan tillade ejeren at opdage små problemer, inden de bliver større lande ; krop rust , olie eller anden væske lækager , og beskadigede udstødningssystemer er blot et par let overses problemer , der kan detekteres med en hånd bilvask .


Relaterede artikler


om bil detaljer
hvordan man kan opretholde servostyring væskestande i en Oldsmobile alero
hvordan du udskifter vinduesviskerne i en Chevy lavine
hvordan man kan erstatte en forlygte pære i en Honda CR -V
hvordan man kan rense en frisk luft ventil i en Chevy kobolt
hvordan man justerer timingen i en Oldsmobile alero
hvordan du udskifter ventilator i en Chevy Corvette
hvordan man sikrer et batteri klemme
hvordan du udskifter de bageste signallys i en Nissan Altima
hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en Lincoln navigator