hvor ofte gør batterierne skal udskiftes in hybridbiler ?

hvor ofte gør batterierne skal udskiftes in hybridbiler ?

Den historiske stigning i prisen på olie i 2007-08 bragte med sig en stigning i både rente og efterspørgsel efter hybridbiler , tidligere et nicheprodukt i bilen markedet . Det betød også et væld af misinformation om hybrider , og navnlig pålideligheden af deres batterier . Sandheden er , at en hybrid batteri , mens langt større , dyrere og af en anderledes design , er mindst lige så pålidelig som en konventionel bil batteri , og måske mere , så

Identifikation

En hybrid er et køretøj , der bruger to eller flere kilder til magt til fremdrift . I biler , oftest refererer dette til en Hybrid Electric Vehicle ( HEV ) , som bygger på både en elmotor og en forbrændingsmotor . Dette sker i et forsøg på at opnå større brændstofeffektivitet .

Typer

Der er tre typer af hybridbiler . Mineraloliebraendstoffet Engine Assistance Hybrid bygger hovedsagelig på sin forbrændingsmotor , med den elektriske motor er kun i stand til lave hastigheder . Typisk vil denne model bruge den elektriske motor , når tomgang , og derefter bruge den til at accelerere op til ca 20 eller 25 km /h . Derefter vil de benzin- drevne motorer skal startes automatisk , og overtage for at give fremdrivningseffekten . Toyota Prius er et eksempel på denne type hybrid .

The Electric Motor Assistance type anvender en lavere effekt forbrændingsmotor , rettet omkring maksimal brændstofeffektivitet . For at opnå ekstra strøm til ting som klatring bakker eller hård acceleration , bilen har en elmotor , der spark i at give den ekstra strøm . Honda hybrider arbejde med dette princip .

Endelig Plug -In Hybrid Electric Vehicles ( PHEV ) hybrid -modeller er et forsøg på at omgå grænserne for en rent elektrisk batteri-drevet bil . Det udelukkende afhænger af dens batteri til drivkraft i de første mange dusin miles kørsel . Når batteriet er opbrugt , er det forbrændingsmotor om bord og derefter bruges til enten at genoplade batteriet , eller for en kort tur til en genopladning station .

Funktion

I modsætning til konventionel bil batterier , som er af en bly -syre design , de fleste hybrider bruge enten en nikkel eller lithium -ion batteri . Dette er på grund af de forskellige behov de to bildesign . En konventionel bil bare brug for en skarp stød af elektricitet til at starte bilen , som en blybatteri kan give en minimal udgift . En hybrid har brug for en stor mængde vedvarende elektricitet ( hvor meget afhænger af , hvilken type hybrid ) , som kræver en væsentlig større og mere robust batteri design .

funktioner

Hybrid batterier er ofte warrantied for mellem 7 til 10 år eller 75. 000 til 100. 000 miles, og kan generelt regnes ved at vare så længe. Dog kan visse faktorer forringe levetid på batteriet . For eksempel er lithium -ion batterier, der anvendes i en hybrid ligner batterier i din bærbare computer , og lider lignende problemer . For eksempel , lithium -ion -batterier , der anvendes i biler konstant forværret , og holde dem sidde på et højt gebyr niveau nedbryder dem . Forskellen mellem en hybrid 's lithium -ion batteri og af en bærbar computer er størrelse og sammensætning ( kemien i en hybrid batteri gør det af en højere kvalitet ) , men de grundlæggende karakteristika forbliver de samme.

Misforståelser

højreorienterede og anti-miljøforkæmper kloge hoveder gerne angribe hybrid ved at sprede misinformation om livet og omkostningerne ved en hybrid batteri . Omvendt , hybrid entusiaster og miljøfolk taler om de samme batterier ved hjælp af glødende , gylden og ofte vildledende sprogbrug . Sandheden er , at batterierne vil formentlig kun sidste levetiden på din bil , hvis du ønsker at holde køretøjet i mindre end seks år . Desuden bemærkes, at batteriet ikke udgør 75 procent af værdien af bilen , koster det overalt fra $ 3. 000 til $ 6. 000 i stedet .

Ekspert Insight

Kig på den oprindelige garantiperiode på en hybrid batteri . Denne garanti var baseret på data , som de to tal er , hvor længe bilproducent troede batteriet ville vare , og hvor længe den oprindelige ejer ville holde bilen . Garantien blev sat lige under hvor bilproducent troede de to bits af data vil begynde koster det penge, hvis det satte en garanti til den. Disse numre er hemmelig, men en god gæt er , at hvis garantien er i otte år , så kan du regne med batteriet varer i mindst seks , formentlig otte , og måske endda ud over det. På denne måde , er batterierne på en hybrid bil mindst lige så pålidelig som enhver anden del af køretøjet . Også , der gør dem mindst lige så pålidelige som ( hvis dramatisk dyrere end ) de konventionelle bly -syre- batterier, der anvendes i konventionelle biler .


Relaterede artikler


hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Chevy Impala
hvordan man justerer timingen i en geo tracker
hvordan man kan vide hvad man skal gøre, hvis du ved et uheld fylde en almindeligt brændstof bil med dieselolie
hvordan du foretager fejlfinding styresystemet i en Chrysler Town & Country
hvordan man kan inspicere gearsystem i en Mazda6
hvordan du udskifter varmer kernen i en geo tracker
hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Mitsubishi Eclipse
hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en Chevy Silverado
hvordan man får bedre gas kilometertal billige
kan en dårlig katalysator lave en bil overophedet ?