hvor ofte voks en bil

hvor ofte voks en bil

Uanset om du har en eksotisk bil , som du gerne vil holde i hel stand , eller du gerne vil holde din familie bil fra sin bedste side , er det vigtigt at voks din bil eller har din bil voksede ved en professionel mindst en gang om året . Den type voks du bruger , afhænger af, hvor hyppigt du bliver nødt til voks din bil , men nogle nyere voks på markedet vil holde din bil udvendige se godt ud i flere måneder

Historie

Det første kendte bil voks var simpelthen bivoks formuleret til brug på køretøjer . Bivoks blandet med terpentin stadig anses for at være en rå bil voks , som er effektivt til brug i dag . Turtle Wax er den mest kendte bilvoks selskab , etableret i 1960'erne . I 1970'erne blev det opdaget, at den bedste måde at få en stor skinne på ydersiden af en bil var at starte med en ler bar for at fjerne maling forurening og ridser , buff med et produkt som en slibende polish , og derefter voks med en syntetisk fugemasse .

Funktion

Tiltagende en bil er vigtig for at bevare sin maling job og undgå ridser i overfladen , rust , oxidation og vand aflejringer . De fleste voks i dag er syntetiske og holder længere end voks fra fortiden . Det er vigtigt at gnide en flydende syntetiske fugemasse på din bils finish , før den anvender voks , som normalt er Carnauba -baseret . Ikke alene en vokses bil vises nyere , voksen beskytter også bilen fra yderligere skader .

Tidsramme

Bil voks bør genanvendes mindst en gang om året , hvis du bruger en syntetisk voks og vil gerne bilen at være beskyttet mod beskadigelse . Hvis du planlægger at træde bil , viser eller gerne bilen til at fremstå som om det er i sin absolut bedste tilstand , kan du voks din bil mindst en gang om ugen . Du kan ikke voks din bil for meget , men det er virkelig ikke nødvendigt at voks din bil mere end en gang om året . Stick med en høj kvalitet fugemasse og voks , og din bil vil ligne nyt for mindst et par måneder før du nødt til at genanvende .

Overvejelser

Der er ingen rigtige svar på, hvor ofte du skal voks din bil . Hvis din bil er holdt i en garage og ikke udsat for mange barske vejrforhold , vil du sandsynligvis nødt til at vokse din bil sjældnere end en , der holder hans bil uden for og liv på stranden eller i ørkenen . Hvis du ser din bil begynder at miste sin glans , er det tid til voks . Det er den bedste nøgle til at vide, hvor ofte du skal voks din bil . Hvis du er i tvivl om , hvor ofte at vokse din bil , afhængigt af dit miljø , og hvor bilen er gemt , tale med en professionel bil Detailer i dit område .

Advarsel

Selvom bilvoks kan gøres derhjemme ved at blande bivoks og terpentin , er det ikke anbefales til brug på hele bilen , indtil du er klar over reaktionen den voks vil have på netop din maling job. hvis du har en eksotisk bil eller et show bil , vil du være bedre stillet få din bil professionelt detaljeret i stedet for at forsøge at oprette din egen voks . Hvis du eksperimenterer og gerne vil afprøve dine egne voks opskrift , kan du prøve smelter sammen 1 /4 pund bivoks , 1 kop vand , 1 kop terpentin og 1 /4 kop flydende sæbe . Lad den køle og eksperimentere på et lille område af din maling job . Hvis du er tilfreds med resultaterne , kan du prøve blandingen på hele dit bil . Hvis du er bekymret for integriteten af bilens lakering , tage din bil til en professionel Detailer .


Relaterede artikler


Hvor kan man købe dele til en Mitsubishi Space gear
hvordan man beskytter bilens lak
hvordan man kan stramme en oliefilter
hvordan man kan opretholde servostyring væskestande i en Lincoln navigator
hvordan man kan ændre batteriet på en kviksølv landsbyboer
hvordan du udskifter de bageste signallys i en Hyundai Sonata
Sådan nulstiller du ændre olien lys på en 1997 - 2001 Chevrolet Corvette
hvordan man kan servicere en soltag i en Nissan Pathfinder
hvordan man kan ændre olie på en klub bil golf cart
hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en Lincoln navigator