hvordan bilen polish fjerner ridser fra en bil ?

hvordan bilen polish fjerner ridser fra en bil ?

The Illusion of Scratch Removal

En bil polish er faktisk en slibende agent , der ikke "fjerne" ridser fra overfladen af en bil , men snarere blandinger resten af det omkringliggende område til at matche . For eksempel , lad os sige du fik en klipning , og barber var klodset og ved et uheld skære en lille del af dit hår meget kortere end resten af dit hår . Det ville se dumt for dig at gå ud i offentligheden med dette udseende , så hvad er dine muligheder ? Du kan ikke magisk få håret i dette afsnit til hurtigt vokse ud og matche de omgivende hår , så du er nødt til at skære resten af håret til at matche denne sektion . Det samme princip gælder for bil polere .

Sådan Bil polsk Works

De fleste bil og polermidler er designet med små mængder af grus indlejret i formlen . Dette grus vil faktisk slides væk de mindste lag af maling . Det kan synes af denne beskrivelse, polering din bil ville være det sidste, du ønsker at gøre , men det er faktisk til gavn for køretøjet . Laget af maling er så ubetydelig , at det vil tage mange , mange pudsemidler til skade udseendet af finish . Imidlertid bør de mere slibende polish bruges sparsomt .

The Next Generation af polske

Der er visse biler pudse at " fjerne " ridser i en lidt anden måde . Du har måske set disse typer af pudsemidler annonceret på tv med at skæggede fyr , der synes at være go-to guy for hver fantastiske $ 19,95 opfindelse . Disse polerer faktisk kombinerer den traditionelle slibemidler med en belægning af voks , så du både kan polere bilen og beskytte det mod yderligere oxidering og ridser i et enkelt trin .


Relaterede artikler


hvordan du installerer bil subwoofere
hvordan man justerer koblingen i en Honda CR -V
hvordan du udskifter varmer slanger i en Toyota Corolla
hvordan man kan inspicere gearsystem i en Acura integra
hvordan man kan rotere dæk på en toyota tundra
hvordan man kan udvide en bil service live
hvordan man gør kroppen arbejde på en 1990 Honda Prelude
hvordan voks påvirker en bils udseende ?
hvordan man kan erstatte en trækstangscylinder i en Chevy Silverado
hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en Nissan Altima