hvordan dæktryk spare penge ?

hvordan dæktryk spare penge ?

Du skal bruge:
Vacuum
. Skurebørste .
Våd /tør støvsuger .
Spande .
Håndklæder .
Polstring shampoo .

Introduktion

I en evigt skiftende økonomi , er alle på udkig efter andre måder at spare nogle ekstra penge . En af de mest oversete muligheder for at spare penge er korrekt blæse dine dæk . Din overvåges nøje dæktryk kan hjælpe med at forhindre dig fra at skulle bruge flere penge end du nødt til at bruge .

Gas Savings

Den første måde at dæktrykket hjælper dig med at spare penge ved at hjælpe din gas kilometertal . Når dine dæk ikke er tilstrækkeligt oppustede , de har yderligere kontakt med jorden . Jo mere kontakt med jorden , jo større mængde friktion produceret . Den større mængde af friktion på bilen , jo større mængde energi , der er nødvendig for at flytte bilen . Denne energi kommer fra din gas tank . Større mængder af friktion er lig større mængder af gas er nødvendige for at drive bilen frem.

Forebyggelse af ulykker

En anden måde at dæktrykket hjælper dig med at spare penge , er gennem forebyggelse af ulykker . En forkert oppumpet dæk kan let forårsage skader på dækket . En beskadiget dæk kan let forårsage blow- ups eller andre dæk spørgsmål, kan føre til en alvorlig ulykke . En bilulykke kan bunke om forsikring regninger , og det kan øge din bilforsikring omkostninger . En ulykke som vil kunne bevirke en skade og skabe bunker af medicinske regninger at betale .

Længere Tire Life

En anden måde at dæktrykket hjælper dig med at spare penge ved at øge levetiden på din dæk . En forkert oppumpet dæk årsager overskydende friktion på dine dæk . Jo større friktion , jo større spisekartofler på dækket og dets slidbane . I sidste ende alle dæk skal udskiftes , når trådene begynder at fortage sig . Ikke at have nok luft i dine dæk bare fremskynder processen .


Relaterede artikler


hvordan man kan erstatte en trækstangscylinder i en Lincoln navigator
hvordan man kan inspicere dæk i en Ford Focus
hvordan man kan servicere en soltag i en Chrysler Sebring
hvordan en radiator kerne arbejde ?
hvordan man kan inspicere dæk på en Saturn Vue
hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Lincoln navigator
hvordan man kan spare penge på dæk
hvordan hjulsporing påvirker en bil?
hvordan man kan ændre olien i en Lincoln navigator
hvordan man kan gøre dæk holder længere