hvordan du fjerner magten vinduet motoren på en 1997 Sunfire

hvordan du fjerner magten vinduet motoren på en 1997 Sunfire

Den effekt vindue Motoren er en lille elektrisk enhed for driver vinduerne på en bil . Om 1997 Pontiac Sunfire , kan denne motor nemt fjernes efter behov . Hvis du ejer en bil og bemærk , at vinduerne ikke bevæger sig eller bevæger sig langsommere end de burde , bør du overveje at fjerne det selv

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Tape.
Skruenøgle.
Boremaskine .


1 .
Tag indersiden af døren med en skruetrækker ved omhyggeligt at fjerne de skruer , der holder døren på plads . Du skal komme ind af døren for at finde regulatoren nødder og motoren . Brug en skruenøgle til forsigtigt at tage ud regulator nødder , der holder vinduet på plads .
2 .
Sørg for vinduet er rullet op hele vejen , og hvis det ikke er , give det en stærk skub for at sikre, at det er lukket . Derefter placere en rulle tape rundt om kanten af vinduet for at sikre, at det forbliver lukket , mens du fortsætter .
3 .
Se den regulerende el-stik og nøje afmontere det fra systemet . Dette kan gøres ved at fjerne ledninger , der forbinder tilsynsmyndigheden til resten af bilen .
4 .
Tag Rudeoptræk bolte, der holder tilsynsmyndigheden til vinduet . Disse bolte er placeret på hver side af regulator og du kan fjerne dem ved hjælp af en skruenøgle .
5 .
Fjern nitter knyttet til magten Rudeoptræk . Da disse nitter er stærke , skal du bruge en boremaskine til at få dem ud af stedet . Når du gør det , bør stikket Rudeoptræk eller motor kommer lige ud af døren . Giv det en god træk til helt at fjerne det .

gode råd og advarsler


 • Når det tvivl , skal du kontakte din instruktionsbog eller tage bilen til en uddannet mekaniker . Du ønsker ikke at forårsage mere skade ved at tænke , at du kan gøre det selv .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en Toyota Camry
  hvordan man kan stramme eller udskifte kølervæske slanger i en Lincoln navigator
  hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Nissan Sentra
  hvordan man kan udfylde dine dæk med luft
  hvordan man kan polere rå aluminium
  hvordan du udskifter skivebremser foran i en Hyundai Santa Fe
  hvordan man kan rense , voks og polish biler
  om forruden - skive pumper
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Hyundai Santa Fe
  hvordan man kan undersøge for dæk mangler i en Oldsmobile alero