hvordan du installerer en lambdasonde på en Ford lastbil

hvordan du installerer en lambdasonde på en Ford lastbil

Lambdasonder er en vigtig del af emissionen ordningen for din Ford lastbil . Og som enhver anden komponent i din Ford bil , kommer en ilt sensor til slutningen af sin levetid efter forlænge brug spændingssignaler blive svage eller blot Flatline . Udstødning biprodukter endelig tage deres vejafgift og en udskiftning er nødvendig . Uanset om du skal ændre den forreste eller bageste opvarmet sensor på din lastbil , skal du blot følge disse enkle trin for at installere den nye enhed på plads i løbet af få minutter

Du skal bruge:
Floor stik.
2 bukke .
Ratchet og sensor stik .
Opvarmet sensor .
Momentnøgle .


1 .
Park dit lastbil i et sikkert og niveau sted . Åbn hætte og afbryde det sorte , negative kabel fra batteriet . Placer transmissionen i frigear og slip parkeringsbremsen .
2 .
Hæv den forreste del af lastbilen ved hjælp af en gulv -stik og støtte det sikkert på bukke . Placer transmission i parken ( automatisk ) eller gear ( manuel ) . Håndbremsen og blokere baghjulene .
3
Find den forreste eller bagerste opvarmet lambdasonde-. alt efter hvad du har brug for at udskifte-under bilen . Det vil være lettere , hvis du følger den forreste udstødningsrør , der kommer ud af udstødningsmanifold . Den forreste sensor er gevind i udstødningsrøret lige før den forbinder til katalysator bag sensoren er gevind ind bag røret lige efter katalysatoren . Opvarmet oxygen sensorer leveres med tre ledninger . Hvis din er en anden type , vil det have en eller to ledninger . Komponenten svarer til en tændrør .
4 .
Tag ilt sensoren elektriske stik .
5 .
Fjern sensoren ved hjælp af en sensor sokkel og skralden .

6 .
Installer den nye enhed i hånden først at undgå at beskadige trådene . Så brug en momentnøgle og sensor -stik til den endelige justeringer . Torque sensor til 36 ft-lbs . ( 46 Nm ) .
7 .
Sæt ilt sensoren elektriske stik . Sænk køretøjet , og tilslut det sorte , negative kabel til batteriet .

gode råd og advarsler


 • afbryde og tilslutte batteriet på din Ford lastbil kan kræve, at du kører dit køretøj 10 miles eller mere for det edb-system til at genlære sit adaptive strategi . Du kan købe en lambdasonde stik og leje specialværktøj-ligesom en momentnøgle-på de fleste Bilreservedelsforretninger . Kontakt din reparations service manual for at finde og identificere komponenter i din Ford lastbil . Du kan købe en service manual på de fleste Bilreservedelsforretninger eller høre en gratis på dit lokale folkebibliotek .
 • Den normale driftstemperatur af udstødningssystemet med din Ford lastbil kan nå 1. 500 grader F og forårsage alvorlige hud forbrændinger , hvis du kommer i kontakt med det . Sørg for, at systemet er kølet ned , før arbejdet påbegyndes på nogen del af udstødningssystemet .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan inspicere dæk på en kviksølv Cougar
  hvordan man kan rense en frisk luft ventil i en Chevy kobolt
  hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en Toyota Camry
  elmotor afprøvning og fejlfinding
  hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en geo metro
  hvordan man kan lave strøm pladser i en Hyundai Sonata
  hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en Cadillac Escalade
  hvordan man kan kontrollere og genopfylde en overførsel sag i en Chevy lavine
  hvordan man kan inspicere dæk på en VW Beetle
  om forruden - skive pumper