hvordan du installerer udskridning plader til honda Rincon ATV’er

hvordan du installerer udskridning plader til honda Rincon ATV’er

Honda Rincon ATV'er er en populær stil og en af de mest robuste ATV'er til rådighed i dag . Rincons er kapret af Honda. com som flagskibet i selskabets ATV lineup og en af de mest teknologisk avancerede off road køretøjer på markedet. Udstyret med GPScape , en hi-tech navigationssystem , og et bælte-mindre transmission er det svært at hævde, at Rincon ikke er værd at dens relativt høj pris . Dog vil alle de fancy teknologi i verden ikke gemme en ATV , når en stor , takkede rock smækker ind i krumtaphuset , som du krydser ujævnt terræn . Det er , hvad udskridning plader er til for. Skid plader er metalplader , der passer ind i rammen af Rincon at beskytte krumtaphuset fra sten og træstammer . Stock Rincons kommer med disse forudinstalleret , men hvis du har købt en eftermarkedet friktionspladen eller din cykel ikke har en skid plade installeret , vil denne artikel fører dig gennem en enkel proces med at installere en

Du skal bruge:
Ratchet sæt .
Friktionspladen kit .


1 .
Køb en friktionspladen kit til din specifikke model af cykel . Da der er forskellige motorstørrelser og års produktion for Honda Rincon , findes der forskellige friktionspladen kits , så sørg for at få den rigtige til din cykel .
2 .
Brug skralden , fjerne eventuelle gamle bolte og den gamle friktionspladen ( hvis relevant ) fra din cykel . Der er normalt blot fire skruer, der holder pladen på plads i hjørnerne , så fjern disse og gemme i tilfælde af at du drop /mister en af de nye .
3 .
Monter den nye udskridning plade på plads , og line up bolten hullerne på stellet med dem på friktionspladen . Brug enten den nye bolte fra din friktionspladen kit eller den gamle bolte du har trukket ud af rammen for at stramme den nye friktionspladen på plads . Kontroller, at alt er pænt og stramt og ramte sporet !

gode råd og advarsler


 • Tilføj en smule blå Loctite til hver bolt , som du monterer Friktionspladen at sikre , at boltene ikke arbejde sig løs under en tur .
 • Vær omhyggelig med at holde boltene linet op , mens du installerer den nye friktionspladen , som ud bare en smule og tværs gevindskæring monteringshullet kan resultere i en stor hovedpine senere .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan lede efter slid eller utætheder på slanger og klemmer i en Plymouth Voyager
  Sådan nulstiller service lyset i et 2003 Saturn vue
  hvordan man justerer timingen i en Chrysler Sebring
  hvordan du ændrer tændrør
  Sådan nulstiller du ændre olien lys på en 1998 - 2001 Chevrolet Camaro
  hvordan du udskifter ventildækslet pakning i en Dodge frygtløse
  hvordan man justerer timingen i en Saturn Vue
  hvordan du foretager fejlfinding styresystemet i en Ford Explorer
  hvordan radiator væske arbejde ?
  hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Chevy Corvette