hvordan du vinterklar din bil

hvordan du vinterklar din bil

Det er vinter nu , og vejret udenfor er forfærdeligt . Så bitterlig koldt ! Og din stakkels lille bil har til at tilbringe hver nat ude i kulden . Vintertemperaturer kan skabe kaos på din bil , men hvis du følger disse praktiske tips , vil din bil blive fint , når foråret ruller rundt

Du har brug for ! .
Bil
Vinteren.
Instruktionsbog .
Car Survival Kit .


1 .
først kigge på dine dæk . Tjek din dæktryk og sørg for at det er på det rette niveau ( i bilens instruktionsbog skal angive rigtige niveau for dine dæk . ) . Dette vil hjælpe dig med at bevare kontrollen over bilen , når du rammer iskolde patches . En lidt deflateres dæk vil skride mere end en korrekt oppustet en . Også, hvis du ikke har 4 hjulstræk , kan du ønsker at investere i vinterdæk . De forbedrer trækkraft og gøre bremser og accelererer i dårlige forhold meget lettere . Øget kontrol=mindre sandsynlighed for en ulykke .
2 .
dernæst din olie . Det kolde vejr påvirker din bils olie; den kolde vender olien tykkere . Tykkere olie cirkulerer ikke godt og kan forhindre korrekt smøring . Det samme gælder for beskidt olie . Så ændre din olie , så det er rent , men også til en tyndere olie . Igen , skal du kontakte din brugsanvisning . Det vil foreslå , hvad olie til brug baseret på temperatur og klima .
3 .
inspektion. Det er altid en god idé at få din bil inspiceret inden vinteren begynder . Bælter og slanger ikke evigt og kulden fremskynder ældningsprocessen . Også , så tjek din vinduesviskerne . De sidste kun omkring et år , så komme ind i praksis for at ændre dem hver vinter .
4 .
Batteriet . Inspicere den, og sørg for der er ikke nogen korrosion , som kan påvirke ledningsevne . Der er intet værre end at blive hængende i midten af ingenting med en død motor .
5 .
Just in case , der sker , har en overlevelse kit i bilen . Medtag en førstehjælpskasse , tæpper , nødblus , en lommelygte med batterier , jumper kabler , nogle værktøjer , salt ( i tilfælde dine dæk går i stå , så du kan få nogle trækkraft ) , ekstra bil væsker , mad , drikke , sneskovl , og en isskraber . Med disse værktøjer , vil du være i stand til at afboede eventuelle storm i din winterized bil !

gode råd og advarsler


 • Du behøver ikke at bekymre dig om dette meget længere med nyere biler , men sørg for at lade ældre biler varme op for et godt fem minutter før kørsel i kolde temperaturer . Du kan lade indersiden varme op på samme tid og kør alle toasty varmt !
 • Undlad at køre hensynsløst eller for hurtigt . Black Ice kan ikke ses , og at ramme et plaster kan blive katastrofale . Practice sikker kørsel altid , men især i løbet af vinteren .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan udfylde på forruden sprinklervæske i en Subaru Outback
  hvordan du udskifter vinduesviskerne i en Acura integra
  hvordan en bil lås arbejde ?
  hvor ofte voks en bil
  hvordan man kan stramme eller udskifte kølervæske slanger i en Chevy Impala
  hvordan man kan inspicere udstødningssystemet på en Chrysler Sebring
  hvordan du udskifter vinduesviskerne i en VW Jetta
  hvordan du udskifter varmer kernen i en Oldsmobile alero
  hvordan man kan opretholde servostyring væskestande i en Plymouth Voyager
  hvordan man kan ændre olien i en Pontiac Bonneville