hvordan en bil eltavle arbejde ?

hvordan en bil eltavle arbejde ?

Identifikation og beliggenhed

Der er altid mindst én eltavle på en bil , men der er ofte mere end én , flere steder . De mest almindelige placering til eltavle , eller fuseblock inde passagerens rum , er under instrumentbrættet , nogenlunde på førerens venstre knæ . Andre steder kan omfatte inde i handskerummet eller under instrumentbrættet i en anden placering. Boksene er mærket " Sikringer " på plastlåg , som har et håndtag støbt ind i det . De øvrige fuseboxes er under kølerhjelmen af bilen , og de er omkring 4 inches lang og 8 inches lang . De er som regel placeret i tilgængelige steder og dækket tæt for at beskytte dem mod fugt . De kan være mærket " Stafet "eller " . Power Distribution Center "

The eltavle : Home of the Protective Fuse

Den eltavle er netop dette: En boks , der indeholder sikringer at afværge en overbelastning til forskellige elektriske systemer og tilbehør i en bil . Tænk på eltavle som en slags clearing house for det elektriske system i bilen . Ved at placere sikringer i boksen som en del af det elektriske kredsløb for , lad os sige , at vinduesviskerne er ingeniørerne beskytter motor, der driver vinduesviskere brænder op under stress . Sikringen , som sidder i eltavle er grundlæggende ikke anderledes end et stykke ledning med strøm, der løber gennem det . Men når viskerbladene er frosne på forruden og motoren stammer til at bryde løs fra isen , og dermed trække alt for meget strømstyrke , er sikringen til formål at blæse før viskermotor brænder op .

Hvad du kan finde i en eltavle

Fuseboxes er altid dækket for at hindre fugtskader og utilsigtet løsner sig af sikringer . Der er altid et diagram , der illustrerer , hvor hver Sikringen er placeret , hvad dens strømstyrke er, og hvad den styrer . Dette er normalt findes på indersiden af dækslet . ( Disse oplysninger er også tilgængelige i instruktionsbogen . ) Mange fuseboxes har en dedikeret slot til at holde et værktøj med til at fjerne sikringer , fordi mange mini-sikringer er vanskelige at fjerne med fingrene . Reservesikringer er også nogle gange holdes i eltavle . Blinklys , der forårsager faren lys og blinklys for lys mellemrum kan findes her. Fuseboxes placeret under kølerhjelmen kan også indeholde relæer , der hjælper driver en integreret del af køle -og brændstof-forsyningssystemer .


Relaterede artikler


hvordan man justerer timingen i en Pontiac grand prix
hvordan man kan erstatte en forlygte pære i en Toyota Highlander
hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Ford Explorer
hvordan man kan afgøre, om en bil luftfilter skal udskiftes
hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en Dodge Durango
hvordan man kan læse oliepinden i en kviksølv landsbyboer
hvordan man kan ændre termostaten i en Ford Focus
hvordan man kan kontrollere automatgearkasse olie
hvordan man kan gøre bilvask sæbe
hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en Chevy Silverado